berita

Nak Naik Hot Air Balloon Secara PERCUMA?! Wow Bestnya! Eh Sebelum Tu, Jom Makan Dulu!

December 6th, 2017 | by Murni | 0 comments
31.2K
reads
656
shares
Shout Out!

Bila dah cuti sekolah ini, kan best kalau boleh bawak anak-anak atau keluarga pergi jalan-jalan makan angin. Barulah cuti sekolah mereka lebih bermakna! Tapi kalau nak jalan-jalan je bosan jugak, mesti lah kena makan juga kan? Korang dah tak ada idea nak makan apa? Jangan risau, admin ada idea untuk korang semua..

Nak bawak family makan sedap tapi tak tahu dekat mana? Senang je..!

Dengar-dengar KFC ada menu baru! Apa tu eh? Ha jom check it out!

KFC kini dengan menu terbaru iaitu Holiday Bucket! Wow apa yang ada dalam menu ini? Ha, semestinya ayam goreng finger lickin’ good yang sememangnya menjadi pilihan ramai, kentang putar dan juga air berkabonat pilihan korang. Eh bukan itu sahaja tau, kali ini KFC memperkenalkan menu terbaru iaitu Crispy Herb Prawns yang memang marvelous habis! Admin dah cuba, memang sedap tak terkata. Sangat berbaloi!

KFC Holiday Bucket! Boleh dinikmati bersama seisi keluarga

Ayam goreng finger lickin’ good yang pastinya akan membuatkan korang menjilat jari. Peh sedap woi!

Kentang putar KFC yang menjadi pilihan ramai. Nyums!

Nikmati sendiri keenakan Crispy Herbs Prawn! Mak aih, meleleh air liur sis!

Crispy Herb Prawns yang disajikan memang sangat memuaskan hati. Makan satu tak cukup tau! Udang yang digoreng sehingga kuning keemasan disaluti pula dengan ramuan tersendiri. Rangup gila tau!

KFC Holiday Bucket juga dijual dengan harga yang sangat berbaloi untuk saiz yang berbeza:

Bucket 5 pcs – RM34.90 untuk sajian 2-3 orang. Menu: 5 ketul ayam goreng, 5 ketul Crispy Herb Prawns, kentang putar saiz besar dan juga 2 regular Lipton Ice Lemon Tea.

Bucket 9 pcs – RM51.90 untuk sajian 4-5 orang. Menu: 9 ketul ayam goreng, 5 ketul Crispy Herb Prawns, kentang putar saiz besar dan juga 1.5 liter minuman berkabonat Pepsi.

Bucket 15 pcs – RM84.50 untuk sajian 7-8 orang. Menu: 15 ketul ayam goreng, 10 ketul Crispy Herb Prawns, kentang putar saiz besar dan juga 1.5 liter minuman berkabonat Pepsi.

Amacam? Sangat berbaloi kan untuk korang semua nikmati sajian KFC Holiday Bucket bersama keluarga yang tersayang waktu cuti sekolah ni. Admin dah cuba, korang bila lagi? Hehe.

Jom ramai-ramai pergi ke outlet KFC yang berdekatan untuk mendapatkan KFC Holiday Bucket ni! Untuk maklumat lanjut, boleh klik di link ini!

Eh, bukan itu je! KFC juga menganjurkan peraduan untuk semua. Hadiah pun best tau. Weeee!

KFC ni banyak betul kejutan untuk semua! Bukan menu baru je tau, KFC juga menganjurkan peraduan yang menjanjikan hadiah yang memang gempak untuk korang bermula hari ini sehingga 1 Januari 2018!

Nak tahu apa hadiah yang disediakan?

Untuk hadiah utama, pemenang bakal memenangi pakej menaiki Belon Udara Panas (hot air balloon) untuk 4 orang. Wow, best gila! Untuk hadiah sagu hati pula setiap pemenang bakal mendapat RM200 baucar KFC. Boleh makan KFC puas-puas! Yay! Excited bukan?

Korang boleh ikuti step di bawah untuk join:

Tangkap gambar logo KFC Holiday Bucket  yang korang jumpa. Contohnya dalam menu box, digital atau bercetak.

Post dalam Instagram korang sendiri dengan kepsyen yang kreatif: ‘Kenapa anda nak keluarga anda berkongsi pengalaman bersama #KFCHolidayMoments ini?’

Jangan lupa untuk klik butang follow di Facebook dan Instagram KFC untuk mengetahui update lebih lanjut.

Oh ya, pastikan akaun Instagram korang public. Jangan private tau!

Pemenang bakal dipilih setiap minggu untuk peluang mendapatkan hadiah di atas. Selamat mencuba!

Goodluck korang semua! :)

*tertakluk kepada terma dan syarat*

Klik di sini untuk info yang lebih lanjut mengenai peraduan ini!

Most read today

Recommended for you