berita

Nak Nampak Berseri Bak Bidadari Masa Hari Perkahwinan? Ini Rahsia Yang Ramai Orang Tak Tahu

March 2nd, 2016 | by Ash Nordin | 3 comments
333
reads
Kini Trending

Screen Shot 2016-03-02 at 1.39.45 AM

Pernah terfikir tak kenapa pasangan pengantin selalu nampak berseri ketika hari perkahwinan? Mungkin mereka ada mengamalkan beberapa petua yang kita sendiri pun tidak tahu.

Haa, jangan risau kami akan kongsikan petua-petua ini untuk anda semua. Mana lah tahu masa kahwin nanti korang bolehkan amalkan petua-petua rahsia tu. Orang kata benda baik buat apa nak dirahsiakan. Betul tak?

Berhenti minum minuman berkarbonat!

Screen Shot 2016-03-02 at 1.28.10 AM

‘Tak pay make up langsung!’

Screen Shot 2016-03-02 at 1.28.28 AM

Elakkan mandi malam sebab..

Screen Shot 2016-03-02 at 1.28.57 AM

Paling penting, jangan tinggal solat

Screen Shot 2016-03-02 at 1.29.28 AM

Sumber: Facebook

The following two tabs change content below.

3 Comments

  1. Yeke? says:

    Makan kelopak bunga ros???
    Duri2 bunga ros???
    Daun?
    Akar?

    • ManBatuNesan says:

      Hahahaa ikut je lahhhhh bukan mati pun melainkan bunga tu ada racun! Yang dua last tu memang win!!

  2. Meow says:

    Kenapa mcm familiar je post nihhhhh.. rasenye ni post blogger terkenal nih.. please credit owner tips ni yerrrr…