berita

Nak Pindah Rumah Baru Tanpa Stres? Nak Tukar Langsir Yang Lama? Ini Penyelesaiannya

December 11th, 2017 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Ada yang pindah rumah untuk cuti kali ini? Tapi peninglah cari kelengkapan untuk rumah baru, semua serba tak kena. Of course nak jadikan rumah baru tu sempurna macam Rumahku Syurgaku. Gituuu. Kat mana nak cari? Korang kenalah…

Singgah MK Curtain, showroom terbesar di Malaysia!

Kenapa kena singgah MK Curtain? Silaplah kalau tengok tempat ni macam biasa. MK Curtain telah direkod oleh The Malaysia Book of Records sebagai Bilik Pameran Terbesar Di Malaysia. Of course lah besar, luasnya 93680 kaki persegi kot.

Aneka produk di MK Curtain, macam-macam ada

Cakap pasal MK Curtain, mesti ingat jual langsir je. Selain langsir, MK Curtain juga ada produk seperti tirai, cadar, filem penapis haba, kertas dinding, permaidani, kusyen dan hiasan rumah. Macam-macam ada. Boleh korang hias rumah korang sampai puas. Yay!

Mesti ada antara korang yang tak tahu bezakan langsir dan tirai. Korang kena tahu yang tirai tak sesuai cuci dengan air, tapi korang boleh bersihkan ia dengan penyapu habuk. Jangan tak tahu, jenis tirai yang berbeza akan bawak fungsi dan kesan yang berbeza. Ingat tuuu.

Servis yang mantap dan puas hati

Alamak, takut bajet tak cukuplah. Serahkan pada MK Curtain! Selain menjadi pusat servis langsir sehentian, ia turut memberi servis sebut harga percuma. Mereka akan bagitahu produk mana yang sesuai dengan bajet korang. So tak perlu risau terlebih bajet. Hehe.

Tak tahu cara ukur dan pasang? Jangan risau! Mereka boleh buat untuk korang. Paling best, servis pengukuran pun percuma. Free of charge! Cas tambahan pun tak ada langsung. Syok!

Tak tahu nak pilih tekstil sesuai untuk rumah baru? MK Curtain boleh beri cadangan profesional tentang fabrik seperti yang korang nak. Tempahan jahitan dan pemasangan langsir turut diberikan. Hebat!

Paling unik, taman permainan dalam showroom

Sementara korang tengah usha barang kat MK Curtain, boleh je kalau nak tempatkan anak-anak korang kat taman permainan di suatu sudut bilik pameran. Jangan lupa perhatikan mereka sekali, takut terleka pula.

Jualan akhir tahun, diskaun sehingga 70%!

Dah hujung tahun, mesti ada sale je memanjang. Korang kena tahu, MK Curtain ada promosi hebat sehingga 70% pada jenis fabrik tertentu sempena akhir tahun. Gempak wei!

Risau takut jauh? Tak jauh pun, 20 minit sahaja dari Sungai Besi. Sementara stok masih ada, jangan lepaskan peluang keemasan ini! Make sure datang dengan kereta kosong. Kalau dah singgah, nampak gayanya balik kereta penuh dengan barang. Fuh…

Nak jadi usahawan berjaya? Sertai MK Curtain!

Dah banyak rupanya cawangan MK Curtain di Malaysia. Baru-baru ini mereka buka cawangan di Kelantan yang beroperasi pada bulan November. Nanti bulan Disember pun ada cawangan baru akan dibuka di Johor Bahru Eco Business Park I. Jangan lupa singgah tengok!

MK Curtain bermatlamat untuk buka 50 cawangan dalam masa 5 tahun. Wow! Tinggi matlamat mereka ya. Sebab itu mereka sangat mengalu-alukan korang yang bersemangat untuk cadangkan lokasi cawangan korang. Nak jadi usahawan berjaya? Boleh capai di MK Curtain!

Promosi paling hangat, Verona Sunblock Series

Nak langsir yang halang cahaya supaya tak terasa panas, ini berita baik untuk korang. Promosi hangat untuk Verona Sunblock Series iaitu langsir penghalang cahaya. Beli satu percuma satu. Siapa nak tolak?

Verona Sunblock Series ini akan buat korang rasa selesa. Warna pun boleh pilih. Istimewanya, ia boleh menghalang haba dan cahaya sebanyak 75%. Cangkuk langsir pun mereka beri percuma. Pemurah kan MK Curtain ni. Hihi.

Mendapat Anugerah The Star Outstanding Business Awards (SOBA)

MK Curtain ini bukan calang-calang syarikat. Selain direkod dalam The Malaysia Book Of Records, mereka turut mendapat anugerah Platinum dalam The Best Corporate Social Responsibility 2017. Wow!

Selain itu, Dato’ Calvin Khiu yang merupakan pengasas dan CEO dalam MK Curtain Group turut mendapat anugerah sebagai The SOBA Young Entrepreneur of The Year 2017. Sangat kagum dengan kebolehan beliau!

MK Curtain bagi inspirasi reka bentuk dalaman rumah macam yang korang nak

Yang nak pindah rumah baru tu patut shopping barang dulu kat MK Curtain sebab segalanya ada di sini. MK Curtain boleh beri inspirasi reka bentuk dalaman untuk rumah baru korang.

Kalau korang tak tahu nak padankan warna langsir yang sesuai dengan rumah korang, MK Curtain boleh bantu. Mereka akan tolong memadankan jenis langsir yang sesuai dengan reka bentuk rumah anda. Gempak bukan? Jom layan video inspirasi deko oleh MK Curtain ni.

Pilihan fabrik yang korang suka dan sesuai dengan bajet turut ada di MK Curtain. Awesome! Kalau korang tengok video seterusnya, mesti korang rasa tak sabar nak shopping kat MK Curtain lepas ni.

Mesti rasa excited kan? Korang boleh tengok list cawangan MK Curtain kat bawah ni. Manalah tahu ada yang dekat je dengan rumah baru korang, boleh singgah dulu ya tak?

Nak tahu info lebih lanjut? Oh, senang je. Korang boleh klik sini atau hubungi pihak MK Curtain di talian 018-229 5000. Click like Facebook MK Curtain Group di bawah untuk melihat contoh dekorasi yang mereka ada. Jadikan rumah baru korang sebagai Rumahku Syurgaku dengan produk MK Curtain!

Most Read Today