berita

Nak Suprisekan Yang Tersayang? Ini Sebab Kenapa Korang Kena Pilih Barangan Jemels.Co!

May 7th, 2018 | by Azyanshor
8.8K
reads
Chic & Stail

Wanita memang suka bergaya. Selain daripada baju, aspek lain yang penting bagi wanita ni untuk nampak cantik adalah tudung dan handbag yang digayakan. Tak lengkap gaya kalau tak ada dua benda ni tau.

Ramai wanita yang pilih shawl sebab banyak style yang diorang boleh gayakan, handbag pulak sebagai penambah gaya. Jadi kalau korang nak buat suprise atau beri sebagai hadiah buat wanita teristimewa dalam hidup korang, apa kata korang tengok brand Jemels.Co ni sebab diorang boleh penuhi impian korang tu. Jom!

Pengalaman luas dalam industri fesyen

Dari segi kualiti, material, keselesaan, style dan workmanship, korang tak perlu ragu-ragu dengan Jemels.Co ni, sebab diorang ada pengalaman selama 15 tahun tau. Bukan calang-calang ni!

Lagipun, diorang ada in house designer yang berbakat besar dan mampu hasilkan pelbagai design yang sure memenuhi cita rasa korang punyalah.

Admin kasi siap-siap link website dan facebook Jemels.Co kat sini. Nombor whatsapp pun ada. Korang jangan lupa klik tau. Manalah tahu kalau korang tengok sekali je terus suka. Hehe..

Website : Jemels.Co

Facebook : Jemels.Co

Whatsapp

Buat sebagai hantaran pun cantik. Serius lah?

Ini antara highlight koleksi di Jemels. Co sebab setiap pembelian daripada Jemels.Co korang akan dapat sekali dengan kotak ekslusif yang cantik tau. Jadi memang sesuai sangatlah kalau nak jadikan koleksi daripada Jemels.Co ni sebagai hantaran.

Paling best, korang yang setia jadi follower OHBULAN! boleh dapat diskaun ekstra 5% dengan code “ohbulan” tau. Wow, memang gempak la!

Kotak cantik, isinya apatah lagi. Korang cuma perlu tambah hiasan sikit-sikit je nanti. Kan best kalau admin pun dapat hantaran macam ni. Confirm hati pun berbunga-bunga je rasa..

Hadiah untuk ibu tersayang sempena Hari Ibu pun takda hal

Ibu kan orang yang paling berjasa membesarkan kita. Jadi apa kata pada 13 Mei ini iaitu Hari Ibu, korang hadiahkan ibu tersayang korang dengan shawl dan handbag daripada Jemels.Co. Macam-macam pilihan ada. Design cantik-cantik pulak tu.

Sekali sekala apa salahnya beri reward kepada ibu korang supaya dia rasa dihargai. Lagipun Hari Ibu kan dah dekat. Baik korang tempah siap-siap di Jemels.Co sekarang.

Banyak pilihan yang sure rambang mata

Ada banyak jenis design shawl dan handbag yang gorgeous tau. Sesuai sangat kalau nak dijadikan hantaran atau hadiah sempena Hari Ibu nanti. Mesti diorang happy kalau dapat hadiah macam ni.

Jom admin perkenalkan koleksi shawl dan handbag yang awesome ni kat korang.

GISELLE LONG SHAWL (PREMIUM)

  • Menggunakan kain jenis Premium Crepe yang berkualiti tinggi
  • Direka menggunakan kristal yang diimport daripada Korea
  • Tidak jarang, mudah dibentuk dan selesa dipakai
  • Berukuran 76inci*27inci
  • 1 helai RM59, 2 helai RM99
  • Percuma kotak ekslusif

Kalau korang suka dengan shawl ni, klik je link kat sini tau.

HOT DEAL SHAWL

Lacelle Long Shawl

Lovelle Long Shawl

Chantelle Long Shawl

Korang tak tergoda ke tengok shawl yang lawa-lawa ni. Admin sendiri pun rasa nak beli semua tau. Kat bawah ni adalah deskripsi untuk ketiga-tiga Hot Deal Shawl. 

  • Material kain crepe dan chiffon yang berkualiti tinggi
  • Tak jarang
  • Jahitan kemas
  • Hanya RM100 untuk 3 helai termasuk kos penghantaran

Nice kan shawl ni. Nak usha lebih lagi korang klik link ni okay.

Eh bukan shawl je tau ada offer, handbag pun ada gais! Haa.. jom cuci mata usha handbag pulak!

Avelina Sling Bag

  • Kulit sintetik premium
  • Crystal Buckle
  • Magnet Sling untuk keselamatan
  • Tali rantai emas boleh laras
  • Inner Lining dengan buckle Jemels
  • Kotak eksklusif & penghantaran percuma
  • Harga promosi RM99

Butiran dalaman 1 kompartmen & zip poket

Beg 4 dalam 1 yang boleh dibawa sebagai Sling Bag, Shoulder Bag, Top Handle Bag & Clutch Bag memang sesuai untuk korang yang suka design yang simple tapi nampak bergaya.

Kalau korang berkenan sangat dengan Avelina Sling Bag, klik je sini okay.

Bianca Top Handle Bag

  • Kulit sintetik premium
  • 2 sisi buckle kristal & manik mutiara
  • Top Handle Bag
  • Tali panjang boleh laras
  • Inner Lining dengan buckle Jemels
  • Kotak eksklusif & penghantaran percuma
  • Harga promosi RM119

Butiran dalaman : 2 kompartmen & zip poket

Beg tangan 2 dalam 1 yang sesuai dibawa sebagai Top Handle Bag & Sling Bag. Kalau korang jenis vogue, beg ni memang sesuai sangat dengan korang punya style. Rugi pulak admin rasa kalau tak dapatkan beg ni!

Haa kalau korang tertarik dengan Bianca Top Handle Bag pulak, tekan sini.

Elliza Sling Bag

  • Kulit sintetik premium dengan material berkilat
  • Crystal Pearl Buckle
  • Magnet Sling untuk keselamatan
  • Tali rantai emas boleh laras
  • Inner lining dengan buckle Jemels
  • Kotak eksklusif & penghantaran percuma
  • Harga promosi Rm 119

Butiran dalaman : 1 kompartmen & zip poket

Beg 4 dalam 1 sesuai dibawa sebagai Sling Bag, Shoulder Bag, Top Handle Bag & Clutch Bag. Korang yang tak gemar bawa banyak barang tu elok guna beg ni. Memang ngam lah!

Untuk Elliza Sling Bag, klik sini.

Iiona Sling Bag

  • Kulit sintetik premium dengan material velvet
  • Buckle logam kristal
  • Magnet Sling untuk keselamatan
  • Tali rantai logam boleh laras
  • Inner lining dengan buckle Jemels
  • Kotak eksklusif & penghantaran percuma
  • Harga promosi Rm 119

Butiran dalaman1 kompartmen & zip poket

Beg versatile 4 dalam 1 ni boleh dibawa sebagai Sling Bag, Shoulder Bag, Top Handle Bag & Clutch Bag. Design simple je tapi nampak sangat elegan dan classy tau.

Untuk Iiona Sling Bag yang cute ni pulak, klik je sini okay.

Haa.. Puas tak cuci mata tengok shawl dan handbag Jemels.Co ni? Sesuai sangat kalau korang nak jadikan sebagai hadiah sempena Hari Ibu dan sebagai hantaran. Bukan cantik semata-mata, harga pun affordable.

Link untuk setiap koleksi admin dah bagi, jadi bolehlah  korang klik terus ke koleksi yang korang suka. Kalau tak puas cuci mata secara online, apa kata korang walk in je ke alamat butik diorang ni kat bawah ni okay. Confirm lagi puas hati!

Waze Jemels.Co Boutique : 53-G,53-2, Jalan BK 5A/2, Bandar Kinrara 
47180 Puchong

Most Read Today