berita

Nice Hair, So Gorgeous! – 9 Foto Gaya Rambut Pendek Atikah Suhaime Yang Serius Lawa

January 16th, 2017 | by Wan | 10 comments
63.2K
reads
17.6K
shares
Chic & Stail

ohbulanatikahsuhaimie

Siapa sangka pada tahun 2016 pelakon Atikah Suhaime merupakan individu kedua paling dicari oleh pengguna internet di Malaysia selepas Donald Trump menurut laporan yang dikeluarkan oleh Google.

Tak dapat dipastikan kenapa ramai sangat yang mahu mengetahui tentang Atikah Suhaime namun ianya dipercayai kerana bebebapa kontoversi yang mengaitkan dirinya sepanjang tahun lalu. Korang pun tahu kan kontroversi apa.

Terbaru, penampilan menarik ‘rambut pendek’ Atikah Suhaime mendapat pujian netizen. Cantik!

New hair 2017

Screen Shot 2017-01-16 at 3.05.09 PM

 

Screen Shot 2017-01-16 at 3.04.02 PM

Screen Shot 2017-01-16 at 3.04.08 PM

Short hari lagi style!

Screen Shot 2017-01-16 at 3.04.24 PM

Screen Shot 2017-01-16 at 3.04.15 PM

Vouge & stylo

Screen Shot 2017-01-16 at 3.04.45 PM

Screen Shot 2017-01-16 at 3.04.54 PM

Screen Shot 2017-01-16 at 3.41.46 PM

Sumber : Atikah Suhaime

 

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

10 Comments

  1. I says:

    LAGI AYU KALAU MENUTUP AURAT :)

    • Tak Abis Abis Gan Tutup Aurat Je Keje says:

      Ah lah, kamu ni asyik bullshit gan tutup aurat je keje.

      Abis pompuan yg tutup aurat and bertudung tu kira alim lah?

      Yg pakai tudung pun hisap batang laki dia org jgk sblum kahwin….cuma ko ni x tau je. Atau pun ko igt pompuan yg bertudung atau tutup aurat ni smua masih dara lagi?

      Please lah, jgn lah naive sgt!

      Biarlah dia nk pakai cam mane pun, yg penting hati x busuk dn hitam.

      Yg pakai tudung pun peragai mcm setan! Tgk je lah comment comment pompuan kat Facebook, x de filter langsung. Bila klik je kat profile, hmmmm bkn main lagi gan tudung lah, baju longgar lah but in the end, mulut smua jenis puaka.

  2. MILAH says:

    SHORT HARI PUN BOLEHHHHH

  3. fromthe_truestory says:

    Masa remaja semua cntik belako. Pakai apapun cntik,lgi klu bdn tu solid. Pakai apapun kena. Klau nk merasa pakaian cm gini masa ni la.. tetpi jgn keterlaluan sgt ya. Agak2 nk smpai ke punggung pndek nya. Nnti org kutuk, kecam habis-habisan. Klau pendek smpai lutut masih ok. Mcm pakai bju biru tu…moden, sopan sikit. Kalau tutup habis lagi cun. Aku pun penah remaja…skrg dah lewat usia lahr thn 70an.

  4. *KUP* says:

    orang kalao dh lawo, ko serkup mangkok pon lawo. bukan mcm kau, muka pun serupa gayung jamban

    • fromthe_truestory says:

      Gayung jamban, gayung jamban la..ada aku kisah..dpt gak berbakti kerja mencuci…yg u tahu sendiri. Tak reti nak ckp kotok2 ni.

  5. Warigh says:

    Hrap perangai secantik org nya.tu yg pnting

  6. abg jambang says:

    kenapa burung aku tetiba keras bila tgk gambar dia ni?

    adakah inilah namanya cinta

    • fromthe_truestory says:

      Dari hari tu ke…citer psl F.S. Skarg citer Atikah..Sian..msti mkn “Hammer Thor awak ni” hentikanlah..bahaya.

    • FAIL.COM says:

      Ni bkn cinta tapi otak kamu yg kuning. Tu lah, asal pakai ketat je, batang keras. Asal pakai ketat je, nk raba.
      Asal pakai ketat je, nk rogol!

      Org mcm ko ni, x kan berjaya seumur hidup! Sbb tau nk seks je keje. Cuba lah belajar cam ne nk control nafsu kamu tu.

      Daripada asyik pikir pasal seks, baik ko tu gi luangkan masa utk belajar cam ne nk cari duit lebih.