berita

Pakej Percutian Percuma ke Filipina dengan Watsons! Siap Boleh Island Hopping Lagi!

January 22nd, 2018 | by Azyanshor | 0 comments
Kini Trending

Selalu tengok drama Pangako Sayo dan MariMar tak? Mesti korang pun teringin nak pergi Filipina kan lepas tengok drama-drama Filipina tu?  Kalau korang nak tahu pantai-pantai dekat Filipina cantik gila weyy! Kalau tengok gambar-gambar, memang clear habis air tu.

Risau harga tiket kapal terbang mahal? Atau takut kalau pergi sekejap sangat tak dapat nak cover semua tempat? Ha ni yang nak bagitahu ni!

Watsons tawar 40 pakej percutian percuma kepada ahli VIP Watsons!

Korang berpeluang untuk memenangi 40 pakej percutian 4 hari 3 malam untuk 2 orang! Contest ini dibuka hanya untuk ahli Watsons VIP tau! Kalau ada kawan-kawan korang yang ahli Watsons VIP tu ha cepat-cepat lah call diorang kasitahu! Kot-kot ada luck korang, boleh lah pergi Filipina! Filipina weh bukan biase-biase tau ha!

Tak terlambat lagi nak realisasikan impian korang nak pergi travel untuk tahun 2018 ni! So apa kata korang try masuk contest ni!

Bestnya! Dah start ke contest ni? Apa syarat-syaratnya?

Belum lagi guys, tapi korang dah boleh get ready sebab contest ini bermula dari 25 Januari hingga 2 April 2018! Syarat-syaratnya korang kene beli barangan Watsons bernilai Rm30 dalam satu resit untuk memenangi percutian 4 hari 3 malam di Filipina! korang boleh beli barangan Watsons tu via online ataupun beli sendiri di kedai-kedai Watsons yang berdekatan.

Kalau menang, korang akan diterbangkan menaiki Cebu Pacific Airline ke Filipina pada 28 Jun hingga 2 Julai 2018!

Dapat pergi area mana eh?

Ha ini yang paling best!! Korang berpeluang untuk pergi Island Hoping dekat Filipina!! Antara pulau yang bakal korang pergi ialah Pulau Bohol, Pulau Cebu dan Pulau Oslob! View dia memang tidak mengecewakan lah weh. Terus tenang je fikiran kalau korang pergi sana.

Bukan tu je, korang juga akan dibawa ke Gunung Chocolate, spot-spot diving menarik dan korang boleh face to face dengan maskot Bohol iaitu The Tarsier (haiwan kecil bermata besar)!

Cebu pula merupakan spot yang paling famous untuk foodies, pengemar sejarah dan fitness junkie! Korang boleh ke Mount Babag dan enjoy permandangan yang cantik dari Sirao Peak.

Di Oslob ni pula mesti korang akan excited dengar! Sekali dalam hidup korang berpeluang untuk berenang bersama dengan whale sharks! Tapi kalau taknak berenang, korang tengok pun boleh juga hehe.

Maklumat lanjut mengenai contest ni korang boleh pergi ke Facebook Watsons Malaysia atau klik sini!

 

Most Read Today