berita

‘Pelik & Hodoh’ – Sering Diejek & Kena Reject Kerana Terlalu Kurus, Gadis Ini Bangkit

September 8th, 2017 | by Arini Saleh | 9 comments
111K
reads
29.5K
shares
Kini Trending

Kami percaya memiliki bentuk badan menarik dan berat ideal merupakan idaman setiap orang. Tak kiralah lelaki ataupun wanita, bentuk fizikal antara salah satu faktor menyebabkan seseorang hilang keyakinan diri. Lebih-lebih lagi apabila sering menjadi mangsa ejekan rakan-rakan.

Biasa kita dengar orang lebih berat badan bagi tips untuk kurus. Kali ini kami nak kongsi pengalaman gadis ini diejek teman lelaki sehingga dipanggil pelik dan hodoh. Namun, lihat apa yang jadi selepas itu.

Teman lelaki kata nampak pelik, hodoh

Dari 37kg ke 47kg

sumber : Nabila Zainudin

9 Comments

  1. apa punya turr says:

    Sama jer muka dulu n sekarang, tak nampak cantik pownnn….

    • skinny girl says:

      aku tgk cantik je dia.. ntah2 muka kau lagi buruk.. pandai nak ngata org

      • Hobbu says:

        Good for you girl! Org laki ni sikit sikit nak bawak gf yg bertudung jumpa parents.. takut sgt dgn parents,bukannya parents yg tentukan your life..you choose whoever you want!

  2. my2cents says:

    hmm..gemok salah, kurus pun salah.. dulu dulu belum tiba masa nak berisi sbb asek makan hati je kan.. skang dah solo, baru la naik sikit.. takut lepas ni berat terus naik takmo turun dah.. ahaks..

  3. Mia says:

    Saya seblm kawen 39kg.. tinggi 150cm.. lepas kawen naik berat.. hahahaha.. bahagia.. alhamdulillah..

  4. Sallehhhh says:

    Ini bgus utk perempuan yg kurus perasan gemok….pastu amek gambar selpie ckp gemuknye i….muka pau la i….meluat aku org mcm tu…nak mintak puji….bodohhhhh….sedarla betina kat luar sana…ko igt jantan hadap bdn ko kurus kerempeng????nak henjut pun langgar tulang jek….laki nak perempuan yg ada isi2 ckit…

  5. encik berkata benar says:

    cantik tonggek dia tu rasa cam nak gosok2 je punggung dia tu

  6. encik berkata benar says:

    tetiba rasa bau hancing pulak bila tgk gambar dia yg pakai baju pramugari air asia tu… muka kertu mak kau

  7. Sternum says:

    Aku lagi suka dia nampak mcm nerd…