berita

Perogol Beri Air Gas Matikan Sperm, Taktik Licik Budak Wechat Ditipu Hidup Hidup

July 13th, 2017 | by Arini Saleh | 19 comments
105.7K
reads
10.3K
shares
Kini Trending

Pada zaman serba moden dan berteknologi tinggi ini, tugas mendidik anak menjadi semakin mencabar. Tambahan lagi dengan adanya media sosial yang kadang kala disalahgunakan golongan remaja.

Wanita ini di facebooknya menceritakan kisah seorang remaja yang terlanjur dengan kenalan wechat. Yang tambah mengejutkan pasangan ini bukanlah datang dari keluarga yang bermasalah, masing-masing berpendidikan tinggi dan dari keluarga yang baik-baik.

Anak gadis yang baik budi bahasanya

Seminggu kenal di Wechat, diajak keluar

Pesanan untuk ibu bapa & anak lelaki!

sumber : Zeeda Aziz

19 Comments

  1. ayoi says:

    nafsu x kira org…baik ke jahat ke alim ke klu dh nafsu x blh kawal x blh buat ape…muka acah2 baik tp lg setan dr setan…kebanyakan y perangai setan ni dr jns y muke acah2 ustaz gitu…lbh elok lg muke nakal tp perangai x setan…tp x semua y nakal tu baik..ade jgk y nakal pun perangai cam setan…ape2 pun mak ayah perlu pantau…jgn asik nk slhkan org lain je..konon ank ko tu baik cam malaikat..sbb ade jns mak ayah camni laa anak jd liar..sbb anak akn rs ape y dia buat mak ayah tetap akn percaya y dia anak y baik…

  2. kaki tabur says:

    tulis panjang2,ingat orang nak baca ke???aduhaiiii
    org malaysia banyak yang buta huruf la…

  3. abg jambang says:

    burung abg pun besar

  4. abg jambang says:

    pakai la kondom… tu pun nak kena ajar ka? air berkabonat apa… celaka kau la

    yg si laki tu pun nama je masuk U tapi bodo cam babi

  5. abg jambang says:

    salah perogol cam anjing gila la pulak… yg si betina tu gatai batang tak kesah pulak

  6. Moda says:

    Kebiasaannya ibu2 x kisah,benarkn anak2 mrk buat homework kt rumah kawan?. Hello, saya pun ibu, takat rumah kawan jiran sebelah rumah memang saya x kisah,.tapi luar kawasan x sanggup ambik risiko tau. Itulah bila dh terbiasa beri kebebasan pd anak konon nk jadi parents yg tolerance, menangis x berlagu lah. Si perogol dh tentu jahat,tapi si mangsa yg keluar dr zone selamat,so kira budak ppuan tu bukan good girl la sgt kn?

  7. Batman says:

    yang si penulis entry ni menulis panjang2 watpe, last2 aku skip, baca tang best je (yang ada perkataan rogol., anu dsbny). penulis entry ni mesti pernah jadi mangsa rogol ni, tu yang membara sangat penulisan dia tu, jangan tak ngaku. hehe

    • pokok says:

      Batman ni ada ciri2 nak jadi perogol or ke dh ada experience merogol? Bawa-bawa bertaubat selagi masih hidup yea sedara…hehehe.Aku baca artikel ni dari a-z…gaya penulisan dia normal le…kalau ckp pasal rogol tak kn nak guna gaya penulisan lawak.lain le klu perogol yg tulis mesti guna gaya lawak mcm sedara batman…jgn tak ngaku…hehehe

  8. Xyah tahu says:

    Panjang2 pun aq xskip langsung. Ape yg salahnye dengan penulisannya. Seriously aq have fun bace. Ambik ikhtibar bukan cuma tahu komen.. malay, malay

  9. Lancau lu penulis says:

    Penulis cam butuh. Semua nak salahkan lelaki bana kau la. Korg perempuan pn kalau tak gatal burit korg tak kan layan. Kepala bana abah ko la penulis.

    • Ali says:

      Bodoh. Blame the criminal, not the victim. Aku laki, aku pun ade nafsu. Ap2 hal ak buat dgn yg sah, x dpt yg sah, setel sendiri. Bukan groom budak underage, then rogol drg.

      In case kau x faham groom tu ape, pi google. Lagi satu, kau pergi mane2 negara pun, underage sex tu illegal, x kire la consensual ke x. (kalau kau x faham consensual tu ape, pi google jugak)

  10. ann says:

    aq sokong sangat akak ni…