berita

Pilih World Class Line-Up Korang & Menangi Hadiah Bernilai RM30 Ribu Daripada Nivea!

July 4th, 2018 | by Mastura
Kini Trending

Korang suka bola sepak dan mengikuti kehangatan perlawanan hampir setiap hari?

Kalau macam tu jangan lepaskan peluang untuk menang hadiah bernilai sehingga 30 ribu ringgit daripada NIVEA MEN. Wow!

Haaa.. Nak tau macam mana? Korang kenalah baca ni dulu.

Beli produk NIVEA MEN & berpeluang untuk menang pelbagai hadiah menarik!

Sempena musim bola ni, NIVEA MEN ada menganjurkan peraduan The World Class Line-Up

Nak sertai peraduan ni mudah je. Korang hanya perlu beli rangkaian produk daripada NIVEA MEN dan nyatakan siapa korang punya #WorldClassLineUp dengan cara paling kreatif.

Meh kami tunjuk sikit macam mana nak sertai peraduan ni.

Langkah 1: Daftarkan diri korang dekat link ni.

Langkah 2: Jawab soalan mudah & kongsikan siapa #WorldClassLineUp pilihan korang.

Langkah 3: Muat naik resit NIVEA MEN yang korang beli (tidak wajib) tapi kalau upload peluang untuk menang lagi tinggi.

NIVEA MEN World Class Viewing Party

Kalau korang nak tahu 60 pemenang yang bertuah akan dipilih daripada peraduan ni. Pemenang akan dapat jemputan eksklusif ke NIVEA MEN World Class Viewing Party

Korang yang menang boleh bawa 3 orang kawan untuk join party ni tau, dan berpeluang untuk menang pelbagai hadiah yang menarik. Best kan?

Haa.. kalau korang nak tau juga, event eksklusif ni akan disertai oleh personaliti popular dan pemain bola sepak  tanah air. Dengar cerita Matthew Davies pun ada tau!

Selain tu, ada pelbagai aktiviti menarik dan menyeronokkan bagi meraikan demam bola sepak yang melanda seluruh dunia ni.

Hadiah mingguan pun best tau!

Eh bukan itu saja, ada jugak hadiah mingguan menarik menanti korang.

 

Fasa 1: 14 Jun-20 Jun 2018 (FujiFilm Mirrorless Camera x 2)

Fasa 2: 21 Jun-27 Jun 2018 (Rayban Sunglasses x 5)

Fasa 3: 28 Jun- 4 Julai 2018 (Bose Speakers x 2)

Fasa 4: 5 Julai-15 Julai 2018 (Harley Davidson Accessories x 5)

Korang tunggu apa lagi! Jom sertai peraduan  The World Class Line-Up daripada NIVEA MEN untuk sertai NIVEA MEN World Class Viewing Party. So, guys see you there!

Most Read Today