berita

Poket Nipis Lepas Raya? KFC Bucket Berbaloi Kan Ada! Kombinasi Ayam Goreng, Cheezy Wedges & Whipped Potato Yang Memang Lazat!!

July 16th, 2017 | by Bieha | 5 comments
37.6K
reads
2.4K
shares
Shout Out!

Ayam berbaloi? Apa yang berbaloi sangat tu??

Haa..untuk peminat setia KFC, korang mesti happy kalau kami bagitahu yang KFC ada promosi Bucket Berbaloi yang memang awesome!

Set ni memang berbaloi, sebab korang jugak boleh berkongsi dengan keluarga dan kawan-kawan. Haa..jom kami bagitau apa yang best pasal KFC Bucket Berbaloi ni..

Korang wajib cuba tau!

KFC Bucket Berbaloi yang memang jimat dan umphhh!

Cuba korang bayangkan ayam goreng KFC dengan kulitnya yang rangup, isi ayam yang lembut dan juicy, rasa rempah ratus yang cukup, makan time panas-panas pulak tu. Perghhh! Memang layan! Nikmat betul..

Tak cukup dengan ayam, ada pulak Cheezy Wedges rangup yang dilimpahi dengan sos keju yang enak. Aduhh..memang meleleh air liur kalau bayangkan.

Alaa..sekarang korang tak payah bayangkan lagi, cepat serbu KFC dan beli KFC Bucket Berbaloi yang memang berbaloi-baloi tu.

Kalau korang nak tahu, KFC Bucket Berbaloi ni adalah kombinasi 5 ketul ayam goreng, Cheezy Wedges, Whipped Potato dan minuman.

Memang puas betul makan. Terbaik kan!

Tak perlu tawar menawar sebab memang betul-betul jimat dengan KFC Bucket Berbaloi!!

Musim-musim lepas raya ni boleh kata, memang musim untuk orang ramai ikat perutlah. Yelah, dah raya sakan, poket pun dah nipis. Huhu!

Haa..jangan risau, KFC Bucket Berbaloi kan ada! Dengan hanya RM26.90, korang boleh kenyang sampai malam. Haha!

Kalau tetamu nak datang beraya pun, order je KFC Bucket Berbaloi ni.  Dahlah harganya jimat, banyak pulak tu! Tetamu pun confirmlah suka kalau dihidangkan dengan KFC. Maklumlah, dah jemu dengan makanan raya.

Jadi, apa tunggu lagi, jomlah sama-sama rasai kenikmatan KFC Bucket Berbaloi di musim perayaan ini. KFC Bucket Berbaloi memang terbaik!

 

5 Comments

  1. wap says:

    good

  2. Bani Melayu Idup Sihat says:

    kolestrol tinggi..nak mati muda ker?

  3. Monty sun says:

    Saya belum mencubanya. Mungkin sabtu-ahad ini saya akan menyenangkan anak anak saya dengan KFC Bucket Berbaloi. Saya harap memang benar benar berbaloi…??