berita

[PROMO] Kini Travel Lebih Jimat Dengan Potongan RM100 Dari AirAsiaGo, Dapatkan Kod Promo Kat Sini!

August 18th, 2017 | by Epul | 2 comments
27K
reads
7.9K
shares
Gaya Hidup

Nak travel mesti fikir bajet kan? Bila buat kira-kira, campur hotel, flight, makan, transport dan macam-macam lagi, pheww beratus jugak duit nak kena ada kan? Tapi, kalau kami kata korang boleh jimat RM100 untuk travel kali ni, korang percaya tak?

YA, sila percaya sebab AirAsiaGo tawar potongan harga RM100 untuk tempahan pakej sekali flight dan hotel. Banyak tu! Dengan RM100 korang boleh makan, beli cenderahati dan buat macam-macam lagi tau!

Macam mana nak dapatkan potongan RM100 tu?

Tak sabar nak travel dan nak dapatkan potongan harga RM100 tu? Haa, korang kena bukak laman web tempahan AirAsiaGo, masukkan destinasi pilihan, tarikh mula dan tamat travel dan info-info lain. Kemudian pilih hotel, jenis bilik dan waktu flight ikut kesesuaian korang.

Tapi, make sure korang spend minimum RM1,000 kalau nak dapatkan potongan RM100 untuk tempahan hotel dan flight tu! Haa, bila dah sampai page untuk bayar, masukkan kod promo di ruangan ‘Voucher Code‘ kat atas sekali:-

GETRM100

Sekarang, korang akan terus dapat potongan harga RM100 dari harga sebenar! Jimat dan senang kan? Tak perlu fikir beli tiket flight dan tempah hotel secara asing kan? AirAsiaGo memudahkan korang semua! Sebelum tempah, take note dengan tempoh penempahan dan perjalanan ni ya:-

Tempoh penempahan: SEKARANG – 27 Ogos 2017

Tempoh perjalanan: SEKARANG – 31 Disember 2017

Apa tunggu lagi? Jom tempah sekarang!

Aduh, dah beli tiket flight. Tak dapat la promo ni?

Jangan risau, kalau korang dah beli tiket flight, masih boleh enjoy diskaun 10% untuk tempahan hotel dengan mobile app AirAsiaGo. Macam mana?

Haa, caranya, sebelum korang check out kat aplikasi AirAsiaGo, masukkan kod:-

ILOVEMY

Tahniah, enjoy lah diskaun 10% dari harga sebenar kat hotel yang korang pilih tu ya!

Dengan promo gempak AirAsiaGo, korang boleh lawat tempat-tempat best ni. Wow!

Untuk korang yang masih keliru nak travel pergi mana dengan tawaran istimewa AirAsiaGo ni, jom tengok tempat-tempat menarik yang korang boleh lawati. Semoga dapat inspirasi ya!

Forbidden City, Beijing

Hampi, India

Warner Bros. Movie World, Australia

Fiordland National Park, New Zealand

Timang Beach, Yogyakarta

Tunggu apa lagi? Jom ajak kawan dan keluarga travel untuk hilangkan stressFollow Facebook, Twitter dan Instagram AirAsiaGo kalau nak tau update dan promosi terkini dari mereka okay! Hati-hati melancong!