berita

Promo Uber Sempena Ramadhan Ini Bakal Buat Korang Teruja Habis! Ha, Bolehla Naik Uber Je Hari-Hari!

June 13th, 2017 | by Epul | 0 comments
35.4K
reads
2.9K
shares
Gaya Hidup

“Petang ni nak berbuka rumah Hasrul, tapi nak pergi beli barang dengan bazar Ramadan dulu, sempat ke?”

Semua orang tau bila bulan puasa pukul 4 sampai 6 petang jalan memang sesak sebab semua orang nak balik cepat untuk berbuka! Tapi, korang gigih jugak nak drive kereta masing-masing pergi rumah kawan tu sambil singgah shopping baju raya dan beli makanan kat bazar Ramadan lagi. Memang menyempat kan?

Dah lah jammed, cari parking pun tak jumpa. Akhirnya, korang stress sendiri dalam kereta. Siapa suruh? Tapi, kami ada penyelesaiannya tau. Apa dia?

Uber Tawarkan Penyelesaian Terbaik Untuk Anda Kerana…

Tak perlu susah payah cari parking dan hadap jammed!

Biasanya bulan Ramadhan ni memang trafik sesak memanjang. Al-maklumlah, masa ni ramai yang rushing balik rumah untuk masak berbuka, ada pula yang nak iftar bersama sahabat handai dan tak kurang juga terpaksa redah jammed dan berpusing-pusing untuk cari lokasi parking kereta bila pergi shopping raya.

Belum cerita lagi pulak betapa pack dan payahnya mencari parking di bazar ramadhan. Silap haribulan memang berbuka minum air kosong dalam kereta je.

Nasib baik ada Uber yang boleh mudahkan korang supaya tak payah stress hadap semua tu. Dengan beberapa langkah mudah dalam aplikasi Uber, tempah dan tunggu driver ambik korang kat rumah. Senang kan?

Malah, lagi jimat kalau korang dengan kawan-kawan share Uber pegi destinasi sama-sama. Tak lah membazir minyak, masa dan yang penting duit korang.

Ride percuma sempena Ramadhan!

Setiap minggu, Uber akan hantar notification promo Ramadhan berserta promo code yang berbeza. Korang boleh apply promo code yang diberikan serta merta dan enjoy

Ha, untuk minggu ni, korang boleh gunakan promo code: 

UBERBELANJA

Dengan promo code di atas ni, korang akan dapat 5 perjalanan PERCUMA bernilai RM6 setiap satu, untuk perjalanan di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan Uber antara jam 9 pagi hingga 5 petang.

So, rajin-rajinlah check app Uber korang setiap minggu untuk dapatkan promo code minggu tu! Nak tau lebih lanjut? Check out sini!

Tak tau dah masuk waktu ke belum? Uber bantu.

Bukan tu je, sempena Ramadhan ni Uber ada fungsi istimewa untuk korang supaya alert dah masuk waktu berbuka atau tamat sahur! Tak la korang was-was atau pandang kiri kanan waktu berbuka kan?

Guna WiFi dan tablet free dalam Uber, biar betul?

Berapa lama korang tak borak dengan kawan-kawan atau pun adik beradik dalam telefon? Uber ada kempen #RideToReconnect untuk korang rapatkan balik jurang tu dengan memberikan tablet dan WiFi free supaya korang boleh voice call atau video call kawan-kawan atau keluarga. Macam mana nak dapatkan? Macam ni:

Book satu Uber, kalau korang bertuah mungkin akan dapat perjalanan #RideToReconnect

Selepas korang naik kenderaan, gunakan WiFi free tu untuk call siapa-siapa je yang korang nak.

Kalau korang lagi bertuah, korang akan dapat Uber yang dilengkapi dengan tablet. Boleh la korang video call atau voice call siapa je yang korang nak!

Jadi, apa tunggu lagi? Download aplikasi Uber korang sekarang!

The following two tabs change content below.

Comments are closed.