berita

Raikan Musim Bunga Di Kesemua Destinasi Menarik Ni Dengan Kadar Murah!

January 12th, 2018 | by Azyanshor | 0 comments
Shout Out!

Travel time musim bunga sememangnya perkara yang paling best! Cuaca pun nice je tak sejuk sangat tak panas sangat. Taipei, Seoul, Busan dan banyak lagi negara memang terus jadi cantik malah berseri-seri bila tiba musim bunga. Macam cerita Para-Para Sakura tu! Comel sangat kan?

Korang semua tak teringin ke nak tengok Cherry Blossom tu sendiri, live depan mata korang! Kalau korang memang dah plan nak pergi, ini lah masanya!

Risau harga tiket mahal? Nanti dulu, AirAsiaGo ada tawaran hebat untuk korang…

Teringin memang teringin, tapi bila fikir balik mesti harga tiket nak pergi sana mahal. Well, itu tanggapan korang je.

Ha, sebab tulah korang kena plan awal.. kot kot dapat tiket murah macam Air Asia nak offer ni! Pakej deals  serendah RM 1099* termasuklah flight dan penginapan selama 3 malam/per pax! Fuh, mana nak dapat tiket dan penginapan sekali dengan harga ni weh!

Deals ni terbuka untuk early birds je tau!! Tapi tak semua destinasi ada musim bunga ni!

Nak tau negara mana korang boleh pergi?

Ha ada enam destinasi yang korang boleh pergi dengan pakej ni tau! Semua tempat-tempat ni memang worth to spend lah orang kata! Antaranya ialah Taipei, Seoul, Busan, Pulau Jeju, Tokyo and Osaka!

 Seoul 

Cherry Blossom di Seoul

Jeju Island

Cherry Blossom di Pulau Jeju

Osaka

Cherry Blossom di Osaka

Taiwan

Cherry Blossom di Taiwan

Taipei

Cherry Blossom di Taipei

Tak sabar kan? Bila boleh start booking ni!?

Korang kena booking dalam tempoh 8 hingga 21 Januari 2018 untuk tempoh travel pada 1 Mac hingga 20 Mei 2018 ni! Tik tok guys, masa dah singkat ni, so korang cepat-cepat plan dan decide okay! Terus je booking kalau dah confirm tu jangan tunggu-tunggu! Korang juga boleh dapat 2x Big Points bila korang booking flight dengan hotel di AirAsiaGo.com!

Sebelum booking. baca dulu syarat-syarat ni…

 

Mestilah ada guys! Baca betul-betul syarat ni sebelum korang nak beli tiket tu okay? Nanti tersalah beli pulak, dah tak dapat points nanti. Antara terms and conditions promotion ni ialah:

  • Korang mesti dah jadi BIG member (sudah register dan subscribe membership dibawah rewards dan loyalty program yang dikendalikan oleh BIG dibawah “BIG LOYALTY”) dan mempunyai unik registeration number iaitu Big Member ID.
  • Peserta hanya akan menerima BIG points untuk pembelian yang dibuat via AirAsiaGo website dalam bentuk matawang Ringgit Malaysia.
  •  Pembeli hendaklah sertakan BIG Member ID, AirAsiaGo booking itinerary number dan juga alamat emel melalui  http://aagobigloyalty.com/ sebelum 30 Jan 2018. Penyertaan yang lambat tidak akan diterima.
  • Tawaran ini adalah terhad dan boleh dihentikan tanpa notis. Penginapan minimum, additional restrictions dan blackout dates mungkin dikenakan.
  • 2x Big Points adalah terhad kepada hanya pembelian tiket flight dan hotel semasa promosi ini dijalankan.

 

So, korang apa tunggu lagi? Cepat-cepat booking tiket kalau nak tengok bunga sakura yang cantik sangat tu! Korang boleh fefeeling baring bawah pokok tu dan sambil bunga sakura gugur disekeliling korang. Memang layan habis dan tenang je!

Maklumat lanjut boleh klik sini!

 

 

Most Read Today