berita

Ramadan Ini Lebih Bermakna Bila Keluarga Berkumpul Di The Manhattan FISH MARKET Kerana…

June 13th, 2016 | by Rudy | 0 comments
2.4K
reads
8
shares
Foodies

Screen Shot 2016-06-08 at 12.30.41 PM

Wah! Tengok gambar je dan boleh tau keenakkan sajian ni. So korang semua dah tau ke petang ni nak berbuka apa? Kalau belum tahu, ni kami nak kongsikan sesuatu yang istimewa buat semua.

Kalau korang skip tanpa baca habis, korang akan menyesal sebab ada juga yang PERCUMA dan potongan harga bila korang order BBFP…apa BBFP ni?

Apa menariknya Big Bang Family Platters ni?

Free adon

Ha ni la BBFP yang kami cakap tu, nama penuh dia BIG BANG FAMILY PLATTERS. Sajian BBFP ni sesuai untuk dimakan beramai-ramai sebab kalau nak makan sorang-sorang takut korang tak boleh nak berjalan nanti sebab kenyang sangat.

Kalau sebelum ni korang familiar dengan Fishy Chicky kan? Kali ni korang boleh rasa keenakan Fishy Lamby (daging kambing) atau Fishy Mooo-it (daging lembu).

Big Bang3

Menariknya ketiga-tiga juadah fishy ni tadi dikejutkan dengan rasa keju yang mencair di antara filet ikan dan daging tadi. Urmm! dah terliur dah ni. Harga pun sangat berpatutan tau iaitu RM59.90 sajo.

Berita baik buat yang nak ‘takeaway’ aka bungkus

Screen Shot 2016-06-10 at 2.27.28 PM

Ha kalau nak bungkus atau takeaway boleh je tau, jangan risau mana tau nak makan dekat dataran ke tepi taman ke kan. So kalau korang takeaway mana-mana Bang Bang Platter tadi, korang boleh tambah coleslaws, sup dan air masing-masing dua set.

Semua tu PERCUMA tau! Gempak wei memang kena dengan tema dia together-gether, so boleh makan beramai-ramai dengan keluarga tau member-member.

Nak a la carte pun ada tau

Screen Shot 2016-06-10 at 2.29.57 PM

Bulan puasa ni kalau rasa-rasa nak belanja keluarga atau member-member pejabat tu boleh la ambil yang a la carte ni sebab memang berpatutan sangat hanya RM20.90 je.

Kalau nak tambah extra bang cuma perlu tambah RM 10.90 je untuk setiap ketul fishy Chicky, Lamby atau Mooo-it, memang best la ceritanya.

Jangan lupa makanan sampingan dan dessert yang menyelerakan!

Screen Shot 2016-06-10 at 2.21.24 PM

Ni lagi menarik ni dengan RM5.90 korang boleh dapat 3 makanan tambahan berserta air kalau order mana-mana platter atau pun a la carte. Tapi untuk pakej yang ni tak boleh takeaway tau sama juga untuk menu yang lazat dekat atas tu.. Yummy!

Bukan tu saja tau, ni lepas makan yang berat kenalah dengan sampingan yang ringan-ringan aka snack la. Tambah je RM8.90 untuk merasai kenikmatan Onion Glory atau Oyster Roulette ataupun ambik je manisan yang super hebat ni Sizzling Brownie with Ice-cream. Fuhh! semangat.

Makan di The Manhattan FISH MARKET Together-Gether dengan Big Bang Family Platters

Screen Shot 2016-06-10 at 2.23.58 PM

Bersempena bulan ramadan yang mulia ni, kita semua bertuah sebab The Manhattan FISH MARKET mempromosikan ‘Big Bang Celebration Together-gether’. Ha apa yang together-gether sangat tu?

Sebenarnya promosi ini untuk meraikan semua pelanggannya dan khususnya mereka yang berkeluarga besar untuk berbuka puasa. Maka tercetusnya idea untuk mempromosikan Big Bang Family Platters khusus buat semua pelanggannya.

So jangan lepaskan peluang yang berharga ni sebab dengan harga yang berpatutan korang boleh bawa satu keluarga berbuka di sini. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai promosi boleh klik sini (Big Bang Celebration Together-gether)

P/S: Korang harga yang kami sebutkan tadi tidak termasuk GST tau, so jangan lupa bawa duit extra.

The following two tabs change content below.

Most read today

Recommended for you