berita

Rambut Macam Penyapu – Penampilan Rambut Blonde Akim Ahmad Dikecam Netizen

July 13th, 2017 | by Arini Saleh | 16 comments
22.1K
reads
5.8K
shares
Kini Trending

Jika korang mengikuti laman Instagram Akim Ahmad, korang mesti perasan Akim sering memuatnaik gambar dan telatah comel dua anaknya Beyya & Eshaal. Memang cute gila, tak bosan tengok.

Terbaru, penampilan baru Akim yang berambut blonde menarik perhatian netizen. Katanya penampilan barunya itu untuk konsep mv single baru Akim nanti.

Rambut ni untuk konsep MV dan lagu diorang nanti

Macam kartun kan rambut bapa eshaal? Daddy eshaal ni berangan mau jadi Naruto dari dulu tu yang jadi gitu
Actually daddy mau keluar single baru yang bertajuk Lagu Untuk Laila dan rambut ni untuk konsep MV dan lagu diorang nanti.. Konseplah konon
Jangan lupa support lagu baru daddy ya.
Nantikan!!
#bapabeyshalrambutblonde
#kalahsudahmamibeyshal

Warna rambut macam penyapu

sumber : Rotikaya

 

16 Comments

  1. abg jambang says:

    sapa ikut agama sapa ni?

  2. abg jambang says:

    kawen lagi dgn orang sabah

    dah lebih kurang org kristian dah… islam dah hilang jauh

    celaka

    • Bikin Panas says:

      Amboi….. ko ingat negeri mu tu bagus betul… knapa, klu kawin dr negeri mu.. Islam sgt ka? Otak senget…
      Ko kawin la pasangan ku dr mna2 negeri ka negara ka.. even dr planet… klu Iman teda, tatap jg ke laut…

    • abg jambang says:

      sabah ni tak ada sebut dalam quran tahu tak jadi tak boleh kahwin dgn orang sana

      • Bikin Panas says:

        abg jambang jom kita kawen nak tak? aku sebenarnya dah lama minat kat kau

    • Anti-abg jambang says:

      ni lagi celaka… bkn smua sabahan ni non muslim. okay? ni slh seorang yg anti-east malaysia…

      • Ali says:

        Guys, abg jambang ni troll je. The more you feed them, the louder they will be. Kita satu malaysia. Biaq pi dia ni.

    • johnny bravo says:

      org sabah?? hmm….ramai je org dari negeri yg konon kononya serambi mekah celop rambut, uqasha & nelydia, daler yusuf, adam hamid,…..so dia org ni ikut agama ape? Berguling nik aziz dlm kubur tengok rakyat dia tak sedar diri nak jadi omputeh.

    • Clara. J says:

      Amboi…Sabah terus kau blame? Otak mana Otak? ingatkn org semenanjung bijak belaka..rupanya masih ada pemikiran mcm kau..statement cari pasal..mcm kau SUCI sangat…aww

  3. Jehan- says:

    Dah elok dulu nak kawen bg bini cincin 5 penjuru sbb nak ingtkan solat 5waktu. Matlamat tak menghalalkan cara. Walaupun bahan halal nak warna rambut, tp mcmtu ke 5x sehari nak hadap allah minta rezeki dr allah?

  4. Lovewithoutname says:

    #suamiorang
    #adakukesahdikecam
    #adarumahtangga
    #liburan di media so sial
    #setiatilljanaahhokey

  5. anon says:

    Dahlah isteri mualaf, lelaki mcm ni blh bimbing bini ke sedangkan diri sendiri pun tak betol

  6. anon says:

    Takyah lah nak kutuk dia lebih2, ramai je artis2 yg kaler rambut, wlpn kaler tak seteruk dia ni. Adek beradek senrose, adam hamid, & beberapa artis lagi pun berambut karat jgk. Tapi takde pulak kene kutuk. Wlpn kaler rambut akim lbh terang tapi kaler tetap kaler…

  7. anon says:

    Dye rambut haram ke?? Dye kaler hitam haramlah, kalau kaler lain tak kan. Banyak lagi benda2 haram yg org buat…..mengubah wajah (mancungkan hidung, panjangkan dagu, besarkan payudara….dll), minum arak, berzina sampai dpt anak luar nikah…tapi org tetap buat. Tapi yg kene hentam bila kaler rambut…..Why???

    • Anon says:

      dorang hentam sebab kalau dah dye rambut, camne die mandi wajib, solat.. Taksah kalau dye rambut. Sebab ada benda yang menghalang air kena rambut. unless klu kes bleach rambut sy x sure..

  8. mokpokang says:

    klo da cmni..stacy yg berjaya bimbing dia ni…