berita

Respon Nedim Ini Jawab Dakwaan Nora Danish Halau Fasha Sandha Dari Majlis Pertunjukan Fesyen?

May 11th, 2017 | by Wan | 12 comments
356.1K
reads
17.8K
shares
Isu & Kontroversi

Fasha Sandha menerusi Instagram miliknya meluahkan rasa kesal setelah dihalau dari sebuah majlis pertunjukan fesyen semalam.

Artikel Berkaitan : Saya Akan Ingat Sampai Mati – Sudah Tiba Namun Dihalau Dari Event, Ini Luahan Fasha Sandha

Dakwa Fasha, beliau dihalau kerana ada satu jenama artis yang lain yang mengugut menarik diri jika Fasha berada di situ. Namun netizen seolah dapat meneka siapa gerangan artis yang dimaksudkan berdasarkan kapsyen perkongsian Fasha yang terbaru. Betul ke artis yang dimaksudkan ialah Nora Danish dan suami? Sebab Nedim pun ada post di Instagram miliknya.

Kau ingat kau siapa?

Kesian…. so kesiannnnn
Sesuai la u both , perangai budak2 ,childish.
Teruskan kepura puraan mu itu,
Keep on being arrogant,
Ramai pun tau kau punya arrogant tu macam mana. Tahap Dewa.
Sekelip mata je Allah boleh tarik balik. Kaya pun dengan hasil orang lain untuk apa?
Hah?
Fitnah?
What for fitnah? Hanya dapat dosa,
AKU BERSUMPAH, diatas kedua anak2 aku Putra Rayfal dan Putri Raysha, kejadian semalam benar2 berlaku dan aku ada ramai saksi semalam.Kau patut check dengan pihak pengurusan kau, tindakan kau tu betul atau salah.
.
Kau ingat kau siapa? Suka hati nak cuba halau orang from an event? Lain kali buat show sendiri, tak payah nak campur dengan designers lain.
.
Stop being insecure please, kau lebih cantik, lebih kaya, lebih bahagia, apa lagi kau takut dengan aku ? . .
.
.
Ya,aku tak sehebat kau

Tapi 2 benda kau tak boleh lawan aku
-dari dulu aku hidup dengan DUIT kerja AKU sendiri, bukan dengan duit LELAKI
Unlike u, dari dulu satu keluarga pun orang kena tanggung. Pathetic. .
-aku adalah ibu kepada 2 anak2 aku.
.
.

Macam ni ya,
Jangan risau ok, aku takkan attend mana2 event kalau ada nama kau., walaupun atas jemputan orang lain. Puas hati? .
.
END
.
.
#lainkalijangancaripasal #dahkahwinpuntakmoveonlagike #dahlahpendekakalpunpendek #teruskanlahpura2bahagiadalamIG #akudahceraidahpunapalagikaunak

Post terbaru Nedim

Post terbaru Nedim ini mencuri perhatian netizen kerana didakwa ditujukan kepada Fasha. Menerusi kapsyen itu, Nedim dilihat seperti mahu mempertahankan isterinya dan menganggap segala tuduhan sebagai fitnah malah tindakan terdesak.

Tak perlu buktikan apa-apa – Nora Danish

Apa-apa pun harap perkara ini dapat diselesaikan dengan baik. Mungkin hanya salah faham sahaja.

Sumber : Nedim, Nora Danish

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

12 Comments

  1. jejai says:

    nora danish lah halau fasha sanda….pura2 lak…
    padahal jejai dah dgn nelydia senrose..x abis2 lagi gaduh..pompuan mcm ni lah..akai pendek

  2. jejai says:

    nora danish lah halau fasha sanda….pura2 lak…
    padahal jejai dah dgn nelydia senrose..x abis2 lagi gaduh..pompuan mcm ni lah..akai pendek

  3. entity says:

    Move on la ND ,, wat malu je laki bini .. Nedim pn same .. wat malu nama bapak kau je ..

  4. cik kepoh says:

    hahaha skg tgh bahagia memang ahh sawit sgt2 la tahap kencing manis..ble dh cerai nt mcm2 cte busuk keluar..jgn menunjuk sgt kebahagiaan tu..Allah nk tarik skjp je cik abg nedim&kak nora ye..jauh lg prjlnan awk..kawen pon xsmpi sebulan dua lg..ms ni kentut pon bau wangi..bhahahaha

  5. Buyah says:

    Mntk husband backup ke hanottt

  6. xanadu says:

    jangan masuk campur hal org perempuan lah nedim oi. Menyemak je!

  7. boikotOWLND says:

    takda salah fhm la, OB, xyah nk backup sgt dua org ni, mmg prangai mcm tu. OB xyah nk tkjut sgtlah mcm bru tahu prgai husband wife 2 ekor snonoh ni.

  8. kaki tabur says:

    ahahaha nedim tu keje ape???ahahaha harapkan bapa saja…puihh

  9. Zaid says:

    Kelam kabut

  10. zeetajones says:

    bongkak ye nedim ni..

  11. johnny bravo says:

    Tak habis2 lagi kesah drama queen ni. Dah2lah tagih simpati org, get on with your life. Dulu rampas kebahagiaan org, skrg tuhan bayar cash, kebahagiaan ko pun tunggang langgang, no more kata2 takbur…..best woman wins.
    Cukop2 lah dengki dgn ND tu. Hmm….ade sebablah kot bekas mertua dia ni tak suka kat dia, sb hati busuk…
    Get lost FS

  12. anon says:

    Dah muak sebenarnya dengan kisah si pasha ni, asek meroyan je. Kesiannya