berita

‘Sendiri Lebih Baik’ – Jangan Tipu! 4 Keadaan Ni Korang Confirm Perlukan Plus One

April 16th, 2018 | by Epul
Gaya Hidup

Ada orang pernah kata, “Ala..setakat makan, jalan-jalan, tengok movie sorang-sorang apa ada hal!” Sesetengah orang mungkin percaya benda ni betul tapi ada certain keadaan korang memang perlukan plus one. Bayangkan kalau dah hari-hari berseorangan, boleh gila beb! Betul tak?

Kali ni kitorang listkan sikit 4 keadaan bila sebenarnya waktu korang perlukan plus onePrepare awal-awal okay!

1. Nak pergi wedding. Taklah nampak ‘forever alone‘ makan sorang-sorang!

Siapa kat sini pening kepala nak bawak siapa bila pergi wedding? Samalah macam admin pun, sedih! Huhu… Bukan apa, bila korang bawak plus one, ada jugak teman borak bersembang masa makan. Teman komen baju pengantin lawa ke tak, selfie dengan pengantin nanti pun taklah sorang-sorang je…

Bawaklah kawan, adik-beradik atau sesiapa untuk teman korang pergi wedding. Bukan rugi pun ikut, dapat borak-borak, makan lauk kenduri, malah dapat goodies orang kahwin lagi tau!

2. Jiwa tengah down bila banyak masalah

Ada waktu-waktu kita akan down, lemah, penat, stress, eh macam-macam perasaanlah! Banyak sebab, antaranya stress kerja, banyak masalah termasuklah hubungan pun boleh buat kita down tau! Bila sampai waktu-waktu macam ni, ada baiknya kita cari kawan atau plus one untuk menenangkan hati, jiwa dan perasaan…

Bila ada teman, boleh ajak borak, makan, tengok wayang, alihkan fikiran dan release tension. Tenang sikit hati kita nanti, takdelah otak bercelaru fikir macam-macam… Lagi best kalau teman korang ajak pergi tepi pantai atau taman. Lagi chill!

3. Rasa craving nak makan sesuatu.. Urmm sedapnya!

Lama rasanya tak makan sushi, nampak orang post kat Facebook gambar makan sushi macam sedap je! Pergilah makan sushi sana! Takde orang nak teman? Ajaklah kawan ke classmate ke officemate ke housemate ke pun boleh. Bila makan berdua atau ramai-ramai, barulah meriah, sedap dan rasa seronok je bila makan tu kan?

4. Pillow talk dengan kawan atau yang tersayang

Sebelum tidur, siapa kat sini suka pillow talk dengan kawan atau yang tersayang? Kita geng! Mesti korang nak cerita apa jadi dengan hari korang, buat apa haritu, makan apa, jumpa siapa dan macam-macam lagilah! Bagi sesetengah orang, ia sangat menenangkan bila ada teman nak bercerita sebelum tidur. Lena je tidur lepastu…

Bila dapat tau U Mobile ada buat promo untuk pelan kedua, time ni lah nak cari plus one!

U Mobile ada buat promosi #HEROHEROSale untuk pelanggan yang mendaftar pelan P79 ke atas. Korang boleh enjoy potongan 50% pada harga serendah RM24 untuk 2nd line! Korang boleh pilih antara P48, P68, P79 atau P99 untuk 2nd line tu!

Untuk pelanggan U Mobile sedia ada, korang pun boleh dapat potongan 50% ni! Korang kena pastikan pelan pascabayar U Mobile korang serendah RM70 ke atas. Lepas tu, tambah je pelan TANPA HAD kedua dari RM24, murah kan? Wow! Semuanya dalam satu bil!

Apa kata kongsi keseronokan bersama plus one korang tu dengan menghadiahkan mereka UNLIMITED DATA dan UNLIMITED CALL plan untuk 2nd lineTime ni lah nak buat baik kat plus one korang. Nak bagi kat parents ke, adik-beradik ke… Menariknya! Nak tau lebih lanjut tak?

Apa yang plus one korang tu akan dapat?

2nd line korang tu akan enjoy ciri-ciri hebat yang sama seperti 1st line korang dari U Mobile antaranya Unlimited Video-Onz™, Unlimited Music-Onz™, Unlimited App-Onz™ dan Unlimited Call-Onz™! Semuanya unlimited!

Dan kalau korang ambik pelan P99, korang akan dapat FULL UNLIMITED data dengan kelajuan penuh! Mana nak dapat semua ni guys? Bolehlah sama-sama layan perasaan, kongsi macam-macam cerita tanpa had gitu…

Daan kalau korang daftar sekarang, korang boleh memenangi 2 Samsung Galaxy S9+ (256GB) untuk korang dan plus one korang tu! Wow bestnya! Ada 6 Samsung Galaxy S9+ untuk direbut tau! Baik korang daftar sekarang, kalau tak melepaslah nak berslow mo dengan Samsung Galaxy S9+!

Ada lagiii… Kalau korang daftar dengan promosi ni, korang akan dapat 3 bulan perlindungan GOLIFE 10 TANPA BAYARANU Mobile nak payung korang ni!

Jom daftar sekarang! Klik laman web U Mobile ni untuk maklumat lanjut okay! #HeroHeroSale #Better2gether

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Writer yang gila salted egg butter chicken. Nak belanja? Follow akaun media sosial kat tepi kiri ni dulu atau drop email ke [email protected] untuk cara lebih profesional.

Most Read Today