berita

‘Susah Cakap Dengan Orang Begini’ – Nabil Bengang Ditegur, Ini Respon ‘Sinis’ Chef Wan

November 22nd, 2017 | by Shafika | 0 comments
36.1K
reads
3.7K
shares
Isu & Kontroversi

Baru baru ini viral apabila video Nabil berang ditegur Prof Dr Chef Wan. Nabil memuat naik satu video membalas kenyataan Chef Wan yang menegurnya di laman Instagram secara terbuka. Dia turut mendakwa Chef Wan membuka ruang untuk netizen memakinya secara terbuka.

Artikel Berkaitan : ‘If You Want Attention Dato, I’ll Give You Some’- Dikritik Chef Wan Lagi, Ini Respon Nabil Ahmad

Terbaru, Chef Wan memberi penjelasan mengenai isu dibangkitkan Nabil. Dia mengatakan dia sudah menasihati Nabil secara berdepan, namun nasihatnya ibarat curah air kedaun keladi.

Segala nasihat ibarat curah air kedaun keladi

When i met Nabil in GV ep 2 di bilik make up dia sendiri salam saya dan minta maaf and told me he would take my advice after teguran pertama. Whats the point minta maaf lepas tu tak jujur buat lagi. Segala nasihat seumpama curah air diatas daun keladi pun. Bukan saya tidak cakap depan2 pun.

 I told him my opinion juga mewakili ramai org2 di luar sana yg u terlangar batas so look into it Nabil. Tom Ram sendiri lepas itu talk to me please CW u belasah kan dia atas tu jika dia kurang ajar! Mlm tu lagi i was told to do it tapi kita tak kuasa la nak bertekak pasal itu as it is his job to do it.

Rasa diri bagus

Manusia kalau dah rasa dia ni bagus sangat tak akan nampak kelemahan sendiri.Di sek atau di rumah guru atau ibu bapa tegur kita kita minta maaf dan tidak buat lagi. Ini siap lagi nak stress konon dgn bangga dia itu host GV 4 episode lagi konon berjaya la itu dan mendapat approval. 

Faham ke dia itu apa yg kita nasihat kan dia itu? Does he read in between those lines or his ego his above his kepala lutut itu? Susah cakap dgn org yg jenis begini pun otherwise u will not get such typical reaction pun. So lepas ini kita biar la si Luncai itu semua terjun dgn labu2 mereka! Kita dah gave our opinion and its time to move on for a more positive and meaning ful life. Afterall we have done our job bukan sekali pulak itu.

Sumber : chefwan58

Most read today

Recommended for you