berita

Tak Payah Susah-Susah Nak Bawa Bekal! Subway Kini Ada Everyday Value Meal Hanya RM11.90. Jom Pergi Subway Sekarang!

September 25th, 2017 | by Noraniza | 5 comments
38.9K
reads
2.7K
shares
Shout Out!

Ermm.. Siapa kat sini yang selalu dalam keadaan ‘rushing’? Dengan nak kerja punch card, traffic jammed, lepastu anak pulak meragam pagi-pagi. Ah, peningnya…

Selalunya bila dah kelam-kabut macamni, memang akan terbengkalai lah niat untuk bawa bekal kan? Eh, jangan panik sebab Subway kan ada. Harganya pulak memang murah berbaloi!

Makan menu sihat dengan harga RM 11.90! Kat mana? Di Subway laaa!

Memang sah perut kenyang dan puas hati dengan promosi gila jimat daripada Subway ni. Mana taknya, hanya dengan harga RM11.90, korang boleh pilih antara 5 menu pilihan lazat bersaiz 6″ ini yang didatangkan sekali dengan 16oz dan 1 biskut! Nyummeh. Apa menu pilihan yang ada? Ha, boleh jamu mata dulu kat bawah ni…

Black Pepper Mayo Chicken

Meatball Marinara

Seafood Sensation

Veggie Delight™

BBQ Chicken

Eh, tunggu apa lagi… Harga RM11.90 boleh kenyang satu hari!

Kenyang, fresh dan berbaloi! Fuh, memang dah tak sabar ni nak menikmati kesedapan pilihan menu tu. Jadi, korang wajib serang cawangan Subway berdekatan sekarang dan jadi salah seorang pembeli yang bijak berjimat! Yay!

Nak tahu lebih lanjut, klik je laman Facebook Subway ni!

 

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior, Content Champions at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

Most read today

Recommended for you