berita

Tak Pernah Tahu Makanan Apa Yang Best Di Terengganu? Ini 7 Port Yang Anda Boleh Singgah

September 27th, 2017 | by Ash Nordin | 11 comments
17.3K
reads
3.9K
shares
Foodies

Pejam celik, beberapa bulan lagi kita masuk ke tahun baru. Kebiasaannya, hujung tahun ni akan ramai mohon cuti untuk menenangkan diri untuk hilangkan stress bekerja. Manakala bagi yang berkahwin pula, mereka akan luangkan masa bersama contohnya bawa pergi membeli-belah, balik ke kampung dan sebagainya.

Kepada anda yang cuti dah diluluskan tu, dah ada idea nak pergi jalan-jalan di mana? Apa kata anda plan bersama rakan-rakan anda pergi roadtrip ramai-ramai ke Terengganu. Ramai orang kata salah satu yang istimewa di Terengganu ialah tempat makan.

1. Gerai kuih Pok Him Sayang

2. Warung Kak Yah Koliba

3. Tempat makan yang chill dan santai

4. Tempat sarapan paling layan!

5. Tengok teh ais meleleh di bawah ni

6. Buat peminat tegar nasi lemak

7. Ada yang ‘hantu’ sup? Ini tempatnya

Sebenarnya banyak lagi tempat makan menarik di Terengganu. Untuk tahu lebih lanjut, anda boleh terus ke Twitter Sarah Adlyna. Enjoy!

Sumber: Twitter Sarah Adlyna

The following two tabs change content below.