berita

Terhibur Kami Tengok Awak Menari Dik, Best! Yang Penting Confident

July 11th, 2017 | by Wan | 4 comments
23.1K
reads
9K
shares
Video Popular

Video seorang lelaki berbadan gempal, Nazrin Ibrahim menari tarian K-pop viral di Twitter baru-baru ini. Ternyata saiz fizikal bukanlah penghalang. Memang betul-betul peminat k-pop ini!

Apa-apa pun kami terhibur tengok tarian awak, mantap! Ingat senang ke nak hafal step itu semua.

Energetic

synchronization failed tetttttt

A post shared by Nazrin Ibrahim 19 (@nazrinibrahim.s) on

Ewah ewah!

Bersemangat betul

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

4 Comments

  1. abg jambang says:

    keras burung apa tgk perempuan2 tu menari… abg tak paham betul la yg jantan2 layan kpop ni… tak rasa keras burung ka tengok perempuan2 comel2 tu menari??

  2. Moda says:

    Teruskn dik menari tu,biar terbakar lemak tu, pastu tiru tarian kpop laki lak,biar macho gitu

  3. awekku says:

    Murung kejap tengok bontot kau.bapak besar.spender mesti buat sendiri.apa2 pun orang gemuk laki atau perempuan tahap keperasaannya memang tinggi,selalu bajet diri hot,padahal hot sebab selulit.

  4. Mia says:

    Keep it up dik.. kalau selalu exercise menari insyaAllah boleh terbakar lemak2 tu.. boleh susut ni.. so energetic.. :-)