berita

Turun 25 KG Dalam Masa 4 Bulan, Gadis Ini Kongsi Tips Mudah Diet Tanpa Supplement

November 28th, 2017 | by Shafika | 0 comments
137.2K
reads
22.2K
shares
Gaya Hidup

Memiliki badan menarik merupakan antara impian setiap orang. Tidak kiralah lelaki atau perempuan, masing masing pasti ada impian nak kurus. Yelah bila dah kurus ini, tahap keyakinan kita akan jadi berbeza. Namun, yang menjadi masalah adalah nafsu makan kita sukar dikawal. Senang cerita, kurus ini perlukan pengorbanan. Setuju?

Kali ini, kami nak kongsikan dengan anda tips dari gadis cantik ini. Siapa sangka dulu beratnya mencecah 85 Kg, sekarang 60kg. Memang hebat! Hanya dalam masa 4 bulan, dia mampu buktikan senang untuk kurus.

Tak ambil gula


Just wanna share with you guys??

Macam mana ekin turun berat badan? .
Ekin banyak minum air masak, sometimes sehari tu sampai 4-5 liter. Ekin tak minum air manis langsung! Tak makan benda bergoreng, tak makan roti , nasi or fastfood. .
Makan buah, sayur, kacang, telur, low fat plain yogurt! workout tu yass mesti lah workout. Paling kurang sejam sehari. 

Lepas dah turun 10 kg, ekin makan nasi tapi segenggam nasi then sayur and protein. .
Ekin ada cheatday, seminggu sekali cheat day?? harus okay sebab ekin suka sangat chocolate + ice cream

Paling penting displin


Paling penting …..

Disiplin??

Sepanjang ekin turunkan berat badan mmg tak amik langsung supplement turunkan berat badan or detox tea

Sekian dari ekin??

Jangan lupa bersenam

Sumber : Ekin Khairi

Most read today

Recommended for you