berita

[Video] Adik-adik Comel Cerita Pasal Ibu Mereka Buat Kita Tersenyum Je..Boleh Jadi Lebih Lagi Ni

May 16th, 2017 | by Rudy | 0 comments
2.1K
reads
471
shares
Gaya Hidup

‘Selamat Hari Ibu’ sudah pastinya ucapan ini sangat bermakna buat para ibu di luar sana.

Setiap anak-anak ada cara mereka yang tersendiri untuk luahkan rasa cinta dan sayang pada ibu mereka. Sama jugalah dengan adik-adik yang comel ni. Gelagat diorang ni, buat kita rasa geli hati sebab cara mereka yang sangat bersahaja dan ikhlas..

Ha! korang pun jom tengok sekali macam mana mereka ekspresikan kasih sayang mereka di atas sehelai kertas..

Mesti buat kita tersenyum…

Wah! bukan main si Adam ni, Melur pulak comel sangat dan Qisya ni nampak macam garang tapi still buat kita ketawa kecil. Apa yang kita nampak itulah keikhlasan mereka yang ditunjukkan kepada ibu mereka.

So, sebenarnya hasrat dan impian ibu bapa buat anak sangatlah besar dan pastinya kita nak anak kita menjadi lebih lagi, tidak kira lebih dari sudut fizikal mahupun mental si manja.

Dugro nak bagi hadiah special la!

Wow! share hasil kraf si manja boleh menang hadiah istimewa? Macam mana nak masuk ni? Ha! mesti korang tak sabar nak kongsikan kerja tangan anak-anak korang tu kan? So ikut langkah mudah di bawah ni dan jadi antara 10 penyertaan paling kreatif:

1- Tangkap gambar hasil kerja tangan si manja korang.

2- Muat naik di laman Facebook anda

3- Share dan Tag pada Facebook Dumex Dugro

Mudah sangat ni. So apa tunggu lagi? Cepat-cepat hantarkan penyertaan korang tu sebab hanya 10 penyertaan paling kreatif akan diumumkan sebagai pemenangnya. Semoga berjaya tau!

Tapi sebelum tu kami nak kongsikan sekali lagi khasiat yang terkandung dalam Dumex Dugro ni. Ianya dirumus dengan lebih lagi DHA*,IcFOS, serta 15 vitamin dan mineral agar si manja membesar dengan optimum dan menjadi lebih lagi.

Jadi kalau korang ada sebarang pertanyaan atau ingin nakkan tips mengenai nutrisi atau perkembangan si manja, hubungi di talian 1800-38-1038 yang dibuka 24 jam seminggu.

P/S: Kami dari meja OHBULAN! juga nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua wanita yang bergelar ibu di luar sana. Teruskan menjadi wanita dan ibu yang hebat di muka bumi ni.

The following two tabs change content below.

Comments are closed.