berita

[VIDEO] Berang Jatuh Basikal, Lelaki Ini Belasah Anjing Hingga Tulang Retak

April 6th, 2017 | by Wan | 5 comments
14.1K
reads
3.8K
shares
Video Popular

Screen Shot 2017-04-06 at 1.39.48 PM

Kami tak tahu apa sebenarnya yang bermain di fikiran lelaki tersebut. Sampai macam itu sekali dia belasah anjing yang terlepas dari ikatan. Moga tindakan sewajarnya diambil terhadap lelaki tersebut.

Anjing tersebut luka teruk dan bengkak malah tulangnya retak menurut wanita yang memuatnaik video ini di Facebook. Memang kejam lah!

Tak berhati perut

Ni jadi di rumah saya. Melody @ Kinrara . Rakaman cctv ni di send oleh komuniti dlm group whatapps. korang rasa wajar ke dia attack dog guard and guard perempuan mcm tu? suami saya hari2 balik kerja anjing ni kejar dia. tp suami tetap buat x tahu. biasalah dia hanya nak protect kawasan dia. perlu ke bantai anjing tu mcm tu? yang buat tu tinggal di residence kami. pls share & viral this if u love animals

Screen Shot 2017-04-06 at 1.45.43 PM

Sumber : Rafdah Rifqi

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

5 Comments

  1. CHALO says:

    MEMANG BETUL2 BABI ORANG YANG BUAT MACAM NI! HOPE SO TUHAN BALAS APA YANG DIA LAKUKAN! KEJAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM…SAKIT HATI SIUT! MCM NAK JUMPA ORG TU TRUS BGI DIA PENAMPAR!

  2. Moda says:

    Pukul anjing sindir tuan, kalau anjing tu bertuan lah. Memang nampak kejam tapi pengajaran nya, jika anjing tu memang konon excited tapi bahayakn/takutkn org,patut diikat jika suka lepak di tempat awam. Saya tengok memang kesian tapi lepas ni pikir2kn lah.

  3. Puteh says:

    Ramai orang tak tau yg haiwan ni dia boleh mintak tuhan turunkan bala dekat orang yang buat jahat kt dia …

  4. Doggy says:

    Agk2 spe yg ptut d pnggil binatang?

  5. jambang celaka says:

    cina memang perangai celaka camtu