berita

[VIDEO] Bila Nak Raya, Apa Benda Paling Epik Korang Pernah Buat?

June 14th, 2018 | by farha
Gaya Hidup

Tinggal beberapa hari je ni nak raya korang semua dah prepare ke nak balik kampung? Kitorang pernah bawak balik barang-barang almost satu rumah la. Almaklum la, feeling nak beraya kat kampung dengan keluarga tercinta.

Bila dah smpai kampung, mak punya la terkejut sebab ingatkan kitorang nak pindah rumah. Tapi biasanyanya, bila balik kampung korang mesti ada habit yang tak boleh tinggal kan? Sama macam diorang dalam video ni..

Reaksi Korang Bila Tanya Tentang Habit Bila Balik Kampung!

Haaa…….kelakar kan jawapan-jawapan yang diorang bagi tadi. Apa pun, kitorang harap korang balik la kampung dengan selamat, tak kisah la nak bawa barang satu bas ke, janji selamat sampai ke kampung halaman.

Sebelum tu, apa kata orang layan dulu video PETRONAS Raya ni. Mana la tau dapat idea apa nak bawa balik kampung nanti.

Balik kampung tu, drive la dengan selamat & kalau agak-agak penat rehat le dulu.

SELAMAT HARI RAYA!

#MisiRiuhRaya #PETRONASRaya2018 #festive

The following two tabs change content below.

Most Read Today