berita

[Video] Gadis Terer Timbang Bola Buat Penonton Terpegun..Wah! Hebatnya..

May 26th, 2017 | by Rudy | 0 comments
7.9K
reads
830
shares
Gaya Hidup


Bulan puasa tinggal beberapa hari je lagi ni. So mesti korang pun dah start nak buat persiapan dari segi mental dan fizikal kan?Tapi kami sebenarnya tertanya-tanya macam mana orang dekat luar sana maintain aktif mental fizikal sepanjang bulan ramadan ni.

So kami telah hantar Luqman Hafidz bersama Raja Freestyler Malaysia untuk pergi terjah orang ramai dan tanya beberapa soalan pasal kekal aktif ni. Sekali banyak benda menarik daa..Moh le kita tengok..

Wah! hebat betul Steffi ni kan? Tapi bukan itu je yang hebat, kini 100PLUS Active bukan hanya untuk hidrat semula malah ada vitamin yang dapat memberikan extra tenaga serta membantu sistem tubuh badan dengan vitamin B3, B6 dan B12. Paling best ianya tanpa karbonat, jadi memang sesuai untuk semua lapisan umur.

Minum & menang tiket percutian! Biar betul?

Ha! korang nak menang 2 tiket percutian menonton acara sukan impian korang tak? Kalau nak senang je, klik sini untuk maklumat lanjut. Selain tiket percutian, korang mungkin bakal memenangi pas VIP atau jersi bola pilihan anda.

Jadi, apa tunggu lagi? Jom minum dan menang bersama 100PLUS.

 

The following two tabs change content below.

Most read today

Recommended for you