berita

[VIDEO] Kami Terjah Fahrin Ahmad Sampai Ke Tandas! Ini reaksi Fahrin.

March 2nd, 2018 | by farha
Kini Trending

Baru-baru ni, OHBULAN! terjah Fahrin Ahmad yang sedang ber’jogging’.

Bukan setakat terjah je, kita orang follow dia sampai ke bilik mandi. Haaa nak tau apa yang jadi masa kita orang dalam bilik air Fahrin? Jom kita tengok video kat bawah ni.

Pergh! Memang dahsyat rupanya Fahrin ni. Bukan senang tau nak buat Newton Challenge tu. Badan kena fit! Gigi pun kena kuat.

Cakap pasal gigi, admin puji cara Fahrin jaga gigi dia. Rajin gosok gigi dan buat dentist check-up setiap 6 bulan sekali.

Yalah! Apa guna badan fit tapi mulut berbau dan gigi rosak? Buat jatuh saham je nanti.

Pemeriksaan Gigi Secara PERCUMA! Serious la?

Ada berita baik yang admin nak share dengan korang! Colgate dengan kerjasama Persatuan Doktor Pergigian Malaysia akan menganjurkan pemeriksaan gigi secara PERCUMA sepanjang bulan Mac ni! Wow!

Untuk mengetahui maklumat lanjut, korang boleh la layari website Colgate di www.colgate.com.my

Jangan lepaskan peluang ni tau, sebulan je, admin pun nak pergi la check gigi percuma ni.

‘Get Mouth Fit’ sekarang!

The following two tabs change content below.

Most Read Today