berita

Video Klip Ala-Ala Hindustan Pasangan Ini Tarik Perhatian Netizen. Alahai Sweetnya!

July 15th, 2017 | by Shafika | 13 comments
24.9K
reads
6.4K
shares
Kini Trending

Sebelum ni, pasangan Wawa Zainal dan Aeril Zafrel pernah buat video klip lagu hindustan kat Lombok. Video itu menarik perhatian ramai netizen yang rata-rata suka tengok mereka. Namun kali ini, pasangan lain pula buat video yang lebih kurang pasangan Wawa dan Aeril.

Makin lama, makin sweet rakyat Malaysia ni. Kalau semalam suami buat suprise kasi Iphone 7 dengan cara paling rare dan sweet. Kali ini, sempena ulang tahun perkahwinan 2 bulan pasangan ini buat video klip hindustan. Alahai sweetnya..

Ulang tahun 2 bulan

“Seperti yg dijanjikan semalam,nahh video full ‘hai mera dil’ dari kami sempena 2 months anniversaryHappy 2 months anniversary sayang No one else in this world would understand me the way you do. Thank you for being my husband,my partner,my love,my best friend and thankyou for everything Alhamdulillah now kita diberi rezeki yang sgt bermakna n berharga dalam hidup?? Syukur Ya Allah..”

Sweetnya..

Sumber : Sheila Nan

13 Comments

  1. AbgPening says:

    Baru 2 monthsavary pun gini, cuba bayangkan kalau yearly anniversary macamana tu? Maka kaum2 gf bini pun memasing pakat tag laki masing2 nak macamni. Poning palo den

  2. anon says:

    attention seeker & mengada2

    • rahmat says:

      ko tu yang attention seeker dan mengade2,kalau x suke x payah tengok,x pasal pasal buat dosa kering

  3. Snsbs says:

    Dua bulan? Adehh hahaha setahun tu okla juga, xD

  4. shh says:

    Kebahagiaan bukan utk ditayang pd org..x fhm org islam zaman skrg ni suka buat bnda yg ntah apa2 ntah tunjuk kt org.klw utk dri sendiri & pasangan je yg tgk ok la.baru 2 bulan kawen mmg la sweet smuanya indah.tp kna beringat perjalanan hidup masih panjang klw panjang umur…

  5. Peah says:

    Ni mcm sblom kawen jek…aku ad gak trnmpk gambo kat ig minah ni…bju yg sama masa pre-weding…maknanye sblom kawen…sblom kawen da peluk2 bagai…klu ye pun nak simpan untuk diri sndri xyahla smp upload kat mdia sosial…mmg niat nak org puji…pastu mmg sngaja nak org tau …mcm bangga pulak …aduhai…siap tanye lg ..siapa nak tgok video penuh…binggai…riak…igt ko jek ke pasangan paling bhagia?????

  6. kirana says:

    baru 2bln dek non…klu 2thn ke ok la..dah ada ank time tu..bersweet2..aku suka la jugak..tambah plak klu 20 thn,lg la ramai yg suka..pegi honeymoon tempat cntk2..mcm mula2 khwn dlu..tu mmg aku respect..
    so erti kata lain,ko simpan je yg konon sweet ni dlm poket..10thn lg baru ko tunjuk

  7. Momi says:

    Baru 2 bln? Ke silap saya baca?
    Kah2. Lagi 2 thn tengok korang guling2 buat vid hindi ke tak lagi.