berita

[VIDEO] Korang Mesti Ada Sorang BFF Yang Gila Make Up Macam Ni Kan?

October 4th, 2017 | by megat syamim | 0 comments
2.3K
reads
701
shares
Kini Trending

Biasa korang jumpa perempuan yang kaki make up ni mesti ada tabiat pelik dia kan?

Nak tunggu bersiap tu memang lamalah. Bila dah siap, ada pulak ragam dia. Nak make sure make up tak rosak dan still on point

Macam si Nurhayati Tahir dalam video bawah ni. Penat si Shazreeyana nak melayan.

Haa ada tak perangai kawan-kawan korang yang kaki make up tu macam ni? Sibuk sangat nak jaga make up sampai nak makan pun kena hati-hati. Hahaha pecah perut admin dibuatnya.

 

Boostbalm Adalah Penyelesaiannya

Kalau takut make up korang rosak, Boostbalm adalah penyelesaian yang sesuai buat korang.

Menggunakan teknologi terbaru dari United Kingdom, produk ini bukan sahaja membuatkan muka korang glowing tapi ia boleh buat make up korang bertahan sehingga 10 jam paling minimum.

Paling menariknya produk ini juga bertindak sebagai skin barrier. Di mana, ia boleh menapis bahan kimia dari make up yang korang selalu pakai.

Malah produk ini juga mengandungi bearberry extract yang bertindak sebagai natural lightening agent yang boleh merawat kulit kusam dan mengurangkan dark spot di muka.

Wah! Banyak fungsi rupanya Boostbalm ni. Bukan sahaja primer tapi ia boleh juga mengawal dan merawat kulit.

Bagi korang yang tercari-cari produk Boostbalm ni, korang hanya boleh membeli melalui atas talian di www.boostbalm.com.  Di kedai kosmetik belum ada lagi ya.

Dan ada berita baik juga buat korang! Boostbalm kini sedang mengadakan promosi. Dari 4 – 6 Oktober ni korang boleh dapatkan Boostbalm dengan harga sebanyak RM100. WOW! Jadi tunggu apa lagi? Order cepat!

 

ps: Video ini hanya lakonan semata-mata ya.