berita

[Video] Sekumpulan Wanita Bergosip Versi High Level Katanya..Apa Pendapat Korang?

August 3rd, 2017 | by Rudy | 1 comments
38.5K
reads
3.7K
shares
Kini Trending

Wanita dan gosip berpisah tiada, tapi bukan wanita je yang kuat bergosip tau. Lelaki pun ada level gosip dia kot. Hahaha.

Tapi untuk pengetahuan korang semua, gosip ni pun ada level-level dia..Nak tau jom baca ni..

1-Level ‘AndrIOS’

(Gambar Sekadar Hiasan, Foto Kredit: Google)

Ha! Level ni korang faham-faham la, plan nak jumpa punya payah tapi bila dah jumpa sibuk dengan phone masing-masing. Kalau kami suka claim orang macam ni #Antisosial

2-Level Standard

(Gambar sekadar hiasan. Foto Kredit: Google)

Kalau group ni memang best kalau nak bergosip chuolls. Start salam pipi pun dah mula ceritanya sampai kalau boleh nak menginap dekat kedai tu.

Paling lawak bila nak waktu nak balik, dah berapa kali bagi salam perpisahan pun ada lagi tu gosipnya..Hahahah

3-Level Fake

Okay, mungkin tak ramai yang alami gosip level fake ni sebab biasanya dalam group tu ada yang acah-acah neutral. End up dia yang jadi batu api Oppss, #janganterasa.

4-Level High End untuk Clever Girl Je

Oww macam ni high end gosip rupanya. Memang banyak benda yang bermanfaat la orang kata.

Alright ni yang kami nak cerita ni, high end gossip girl will be like… Kalau boleh kita cuba terapkan perkara-perkara yang ilmiah dalam perbualan sehari-hari.

Cewah, at least tidaklah asyik bercakap pasal orang sebelah meja atau cerita anak Pak Maon joget lambak dekat kelab malam kan..

P/S: Clever Girl Musim ke-2 dah nak start la chuolls, jom layanz..