berita

[Video] Situasi Ini Hanya Pembeli Dan Peniaga Je Yang Faham..Betul Ke Idok?

January 2nd, 2018 | by Rudy | 0 comments
1.5K
reads
5
shares
Kini Trending

Bila cakap pasal shooping mesti ada yang terkesan kan? Maklum la, dengan ekonomi yang dikatakan sedih sekarang ni.

Bukan tu je, dalam kesempitan ada juga yang nak ambil kesempatan dekat para peniaga khususnya peniaga melayu. Hurmm..apa nak jadi tah!

Sama macam kisah gadis dalam video ni, masa dia pernah jadi seorang yang kaki shopping dan sewaktu dia pernah bergelar peniaga. Nak tau apa yang dia lalui? Moh kita tengok…

Wah! kau, bukan main emosi bila bercerita. Tapi kalau diamati betul-betul, memang ada yang pernah alami benda-benda yang Shaza lalui tu. Lagi-lagi bab santau menyantau. Kitorang memang tak faham dengan jenis orang yang berhasad dengki ni.

Walau apa pun, kami doakan yang terbaik moga rezeki kita semua dirahmati. Cakap pasal rezeki ni, korang yang ada rangkaian produk local tu, boleh la cuba mendaftar di bawah picksum.com. Mana tau, kalau lepas terma dan syarat dia, korang boleh jana pendapatan sampingan, ye dok?

So kalau nak tahu lebih lanjut mengenai laman shopping dan kedai online di picksum ni, korang boleh layari laman sesawang diorang di picksum.com

The following two tabs change content below.

Most Read Today