berita

Vlog Kehidupan Nur Sajat Sebagai Business Woman Ni Sure Bagi Inspirasi Kat Korang

April 5th, 2018 | by Azyanshor
Sponsored Post

Rakyat Malaysia mesti kenal dengan figura popular media sosial ni. Bukan je dikenali sebab kecantikan malah bintang media sosial ni jugak famous sebab berjaya bina empayar perniagaan sendiri dan mencipta pelbagai lagi kejayaan lain. Hebat tak?

Sebagai inspirasi kepada masyarakat kat luar sana, korang tahu tak laman stream video popular, tonton dah lancarkan siri realiti yang berkonsepkan vlog iaitu Nur Sajat Rated Xtra yang dah bersiaran sejak 28 Februari lepas. Ianya memaparkan kehidupan peribadi Nur Sajat. Nak tahu apa sisi hidup Nur Sajat yang ditayangkan? Meh baca sampai habis okay.

Reality show Nur Sajat? Apa yang best?

Siri realiti berdurasi 7 ke 11 minit ni menceritakan tentang pembabitan awal Nur Sajat dalam bidang perniagaan, sifat usahawan yang ada dalam diri dan cabaran yang dihadapi apabila bergelar sebagai usahawan muda.

Bukan tu je ye, dalam siri 30 episod ni jugak Nur Sajat turut kongsi tips-tips perniagaan sehingga beliau berjaya membina empayar jenamanya. Eksklusif di tonton je tau. Rugilah kalau korang tak tengok..

Kalau korang tak tengok lagi siri vlog ni di tonton, nah admin belanja video promo episod 1 Nur Sajat Rated Xtra untuk korang. Lepas ni korang jangan lupa langgan dan layan siri ni di tonton okay.

Tonton bagi diskaun 50%? OMG!

Apa yang bestnya lagi, ada peraduan khas untuk korang di Xtra. Korang berpeluang untuk nikmati potongan langganan tahunan sebanyak 50% untuk tonton VIP bagi pengguna baru. Korang kena guna kod promo NURSAJAT di sini untuk nikmati potongan langganan tahunan tonton VIP sehingga 50% tu.

Promosi ni bermula pada 15 sehingga 30 April 2018 ni je okay. Apa yang korang kena buat adalah daftar dulu tonton VIP. Kemudian jawab soalan berkaitan Nur Sajat berdasarkan siri vlog dan done!

So, make sure korang tengok setiap episod baru setiap hari Rabu dan Khamis okay!

Banyak lagi program best kat tonton. Tak boleh jadi ni!

Banyak sebenarnya hiburan dan program ilmiah yang ada kalau korang daftar dengan tonton ni. Mesti hari-hari korang terhibur nanti. Pakej tonton VIP tawarkan pelbagai program siaran langsung, saluran premium, kandungan siri original tonton, drama terkini dan banyak lagilah! Wah, admin rasa nak daftar sekarang jugak tau!

Haa ada lagi, bukan tu je ye, sekarang ni ada xtra pulak tau. Korang yang suka baca kisah-kisah kontroversi, hiburan semasa, kisah viral tu bolehlah daftar sekarang ye. Lagi satu, portal ni satu-satunya portal di Malaysia yang menampilkan siaran LIVE TV secara free tau. Nak tahu banyak lagi korang klik je link kat bawah ni okay.

Facebook

Instagram

Twitter

xtra

The following two tabs change content below.

Most Read Today