berita

10 Produk Yang Korang Mesti Beli Masa Lazada 7.7 Mid-Year Super Sale. Gerenti Berbaloi!

July 2nd, 2020 | by Mastura
Shout Out!

Murahnya harga periuk yang aku berkenan tu, kalau beli kat pasaranya harga dia sekali ganda kot!

Cakap pasal online shopping tipulah kalau dalam telefon korang takde aplikasi membeli-belah atas talian. Dengan pelbagai pilihan barangan, korang boleh buat perbandingan harga sebelum membeli.

Paling best bab shopping online mestilah barang yang dibeli sampai terus depan pintu dan kadang-kadang siap ada servis penghantaran PERCUMA. Sempena Lazada 7.7 Mid Year Super Sale, kami nak share 10 produk yang korang MESTI BELI. Rugi wei kalau korang terlepas peluang keemasan ni!

1. Nintendo Switch

2. Periuk Tefal

3. Samsung Full HD LED Monitor

4. Telefon pintar berjenama

OPPO A9 2020

vivo Y50

Apple iPhone 11Pro Max

5. Casio G-Shock Black Out Series

6. XiaoMi Mi LED Android Smart TV

7. Benefit Mini Vans Set

8. Pelitup muka pakai buang (3 lapisan)

9. Penyedut hampagas robotik ILIFE

10. Tripod Selens

New Normal, New Me!

Sebenarnya ada banyak lagi barangan best yang korang boleh dapatkan di Lazada. Jangan lepaskan peluang untuk Crazy Flash Sale dan Crazy Brand Mega Offer yang menawarkan pelbagai barangan berjenama pada harga yang yang tak masuk akal.

Manakala di LazChoice pula terdapat banyak barangan yang dijual dibawah harga RM9.90 dan korang boleh dapat penghantaran secara PERCUMA!

Ikutlah Gerak Hati korang di Lazada 7.7 Mid-Year Super Sale!

Jom dapatkan barangan kegemaran korang pada harga istimewa sempena Lazada 7.7 Mid Year Super Sale. Korang bolehlah start usha barang yang korang nak beli dan terus add to cart.

Pada 7.7 nanti, korang check out semua barangan tersebut dan terus buat bayaran. Korang juga boleh dapat servis penghantaran PERCUMA tau. Memang berbaloi sangat bila korang shopping online di Lazada. Bukan je dapat beli barangan idaman pada harga murah malah tiada caj penghantaran pun!

So, tunggu apa lagi? Jom window shopping di aplikasi Lazada dan kalau berkenan dengan apa-apa barang, teruslah add to cart! Untuk sebarang maklumat lanjut korang boleh klik di SINI.

Jom shopping di Lazada!

The following two tabs change content below.