berita

11 Foto Percutian Tiz Zaqyah Di Kota London

November 7th, 2012 | by M
Lensa Insta

Jarang kedengaran cerita terkini mengenai Tiz Zaqyah sejak hubungannya dengan bekas kekasih, Remy Ishak putus beberapa bulan lalu. Mungkin pelakon jelita ini mempunyai alasannya yang tersendiri untuk berada dalam mood hiatus.

Apa pun, peminat Tiz Zaqyah kini boleh menarik nafas lega kerana pelakon ini akan muncul dalam drama terbaru berjudul ‘Cinta Jangan Pergi’ yang berlatar belakangkan kota London yang serba indah ini. Difahamkan, drama ini yang turut dilakonkan oleh bekas kekasihnya, Remy Ishak akan ditayangkan di stesen TV9 pada awal tahun depan.

Dan, Tiz Zaqyah seperti yang kami kenali memang tak lokek berkongsikan foto terkini. Pelakon ini telah memuatnaik beberapa foto-fotonya sepanjang berada di sana di laman instagram, dan kami ulang kongsi di sini.

Melihat betapa seronoknya Tiz Zaqyah menjejakkan kaki di negara Great Britain ni, buat kami rasa nak booking tiket kapal terbang pula. Jeles sungguh!

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×