berita

14 Foto Terbaru Liyana Jasmay Di Bandar New York. Ah, Tunang Pun Ada Sekali…

October 10th, 2012 | by M
Lensa Insta

Mengintai sejenak laman Instagram penyanyi serta pelakon, Liyana Jasmay, 24 yang kelihatan happy-go-lucky menghabiskan masa lapang menjelajah lokasi-lokasi menarik di New York seperti Central Park, Statue Of Liberty, dan Avenue of the Americas.

Apatah lagi, jikalau kunjungan itu turut diserikan dengan kehadiran tunang pada akhir September lalu, pasti seronok, kan?

Pelantun lagu Cinta Bersatu ini difahamkan sedang sibuk menjalani kursus lakonan & pengarahan di New York Film Academy. Liyana Jasmay tidak keseorangan, dia turut ditemani oleh ibunya sepanjang 6 bulan pengajiannya di sana. Sebaik sahaja tamat pengajian pada bulan Januari tahun depan, dia akan melangsungkan majlis perkahwinan bersama Fathuddin Mazlan, seorang ahli perniagaan berusia 28 tahun.

Ku sempurna bagimu
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu

Antara bait-bait yang terkandung dalam lagu Cinta Bersatu ini sesuai mengambarkan modnya di sana. Semoga Liyana Jasmay sukses selalu ya!

Foto selepas ini.

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×