berita

4 Headphone & Earphone Keluaran Panasonic Terbaru Lebih Stylo Dengan Kualiti Beat Terbaik!

August 30th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Siapa kat sini pergi mana-mana pun mesti bawak headphone atau earphone? Dah macam kawan baik pulak. Yalah, sesetengah orang kan suka jalan-jalan sambil dengar lagu. Ada pula yang dengar sambil buat kerja. Macam-macam la.

Admin pun suka jugak buat kerja dengan laptop sambil dengar lagu. Baru-baru ni earphone admin dah rosak. Nak buat kerja pun takde mood. Dengar cerita, ada keluaran headphone dan earphone terbaru daripada Panasonic. Jom terjah!

Panasonic keluarkan headphone & earphone terbaru dengan design lebih berstyle!

Dengar ni! Panasonic telah mengeluarkan beberapa headphone dan earphone wireless terbaru yang lebih berstyleHeadphone dan earphone wireless terbaru oleh Panasonic ni boleh connect dengan Bluetooth je. Terdapat fungsi quick charge selama 15 minit. Bateri pun tahan lama. Boleh enjoy lagu puas-puas!

Tak sabarnya nak tengok rupa headphone dan earphone wireless terbaru oleh Panasonic ni. Okay, jom kita tengok satu per satu. Mana satu yang sesuai dengan korang agaknya?

Headphone Panasonic RP-HTX80BE, style retro yang menarik

Bagi korang yang gemar berfesyen, korang patut pilih Headphone Panasonic RP-HTX80BE sebagai partner korang. Reka bentuknya seperti headphone zaman retro. Sesuai la korang nak gayakan. Nampak klasik sangat.

Dengan fungsi quick charge, playback pada Headphone Panasonic RP-HTX80BE ni adalah selama 150 minit. Kalau fully charged yang normal, 24 jam okayPower kan? Bunyinya pun berkualiti tinggi beb.

Kredit: Instagram ckw720

Kredit: Instagram yukilovey

Headphone Panasonic RP-HTX80BE mempunyai struktur yang lembut dengan wayar ringan. Earpadnya juga lembut dan diperbuat daripada kulit sintetik. Bila pakai, headphone ni betul-betul fit kat telinga. Paling penting, selesa dipakai.

*Harga Headphone Panasonic RP-HTX80BE : RM389

Headphone Panasonic RP-HF410BE, ringan dipakai dan senang dibawa

Kredit: Instagram qiztinajehan

Kaki joging mesti suka dengan headphone ni. Headphone Panasonic RP-HF410BE popular dengan reka bentuknya yang nipis dan ringan. Athleisure style gitu. Senang dilipat dan dibawa ke mana-mana. Beratnya pun 130g je. Ringan sangat tu.

Kredit: Instagram pykarhmn

Kredit: Instagram ashleylimjinq

Kalau korang nak kualiti bunyi lebih jelas, Headphone Panasonic RP-HF410BE ni pilihan tepat. Ia dilengkapi dengan sistem bass tambahan yang kuat dan dipertingkatkan. Selain tu, ada 5 pilihan warna yang deep untuk korang pilih. Cantik wei.

Fungsi playback pada Headphone Panasonic RP-HF410BE ni adalah selama 3 jam dengan fungsi quick charge. Kalau fully charged yang normal, 24 jam. Fuh! Boleh dengar lagu lama-lama seh. Takkan korang tak nak?

*Harga Headphone Panasonic RP-HF410BE : RM269

Earphone Panasonic RP-HTX20BE, gaya retro yang lebih moden

Kredit: Instagram qiztinajehan

Tadi korang dah tengok headphone dengan gaya retro kan? Ni earphone gaya retro tapi lebih moden. Earphone Panasonic RP-HTX20BE diperbuat daripada aluminium, fabrik dan bahan-bahan lain yang bergred tinggi. Lagi stylo!

Dengan quick charge, korang boleh playback pada Earphone Panasonic RP-HTX20BE ni selama 80 minit. Kalau fully charged yang normal, 8 jam 30 minit. Lama jugak wei.

Rimasnya kalau pakai earphone yang asyik jatuh. Tapi korang nak tahu apa yang menarik tentang Earphone Panasonic RP-HTX20BE? Ia senang dipakai dan tidak mudah jatuh. Korang pun tak stres bila memakainya. Wee..

*Harga Earphone Panasonic RP-HTX20BE : RM209

Earphone Panasonic RP-NJ310BE, aksesori terbaik buat golongan muda

Tak kisah korang dalam public transport, kat tempat kerja, kafe, atau mana-mana tempat pun. Kami rekomen korang untuk memiliki Earphone Panasonic RP-NJ310BE. Dengan athleisure style, reka bentuk dan warnanya lebih menarik. Aksesori paling terbaik!

Kredit: Instagram pykarhmn

Fungsi playback pada Earphone Panasonic RP-NJ310BE ni adalah selama 70 minit dengan quick charge. Kalau fully charged yang normal, 6 jam ya. Selain tu, bentuk double-hold padanya membuatkan ia senang dipakai dan tidak mudah jatuh. Nampak berstyle.

*Harga Earphone Panasonic RP-NJ310BE : RM189

Puas terjah headphone dan earphone wireless terbaru oleh Panasonic ni. So, mana satu yang korang berkenan? Ikut pada cita rasa korang la. Maklum la cita rasa setiap orang tak sama. Paling penting, korang puas hati. Tak gitu?

Promosi diskaun 10% & dapat hadiah premium secara percuma!

Untuk pengetahuan korang, Panasonic akan buat promosi sempena Headphone Club Panasonic Launching. Korang boleh dapat diskaun sebanyak 10% untuk mana-mana produk headphone kalau beli secara online di https://direct.panasonic.com.my/.

Selain tu, korang jugak akan dapat hadiah premium berupa double wall glass bottle secara percuma. Pakai je kod promo “MUSICNOW” untuk dapatkan promosi ni. Promosi bermula 16 hingga 23 September 2019. Yay!

Sertai Panasonic Party Anywhere Photo Contest, & berpeluang menang Vespa model terbaru!

Alang-alang korang dah pilih headphone dan earphone wireless terbaru oleh Panasonic, apa kata korang join contest ni? Panasonic Party Anywhere Photo Contest dibuat sehingga 31 Disember 2019. Sampai hujung tahun ni beb. Masih sempat!

Nak tahu hadiah utamanya? Korang berpeluang untuk memenangi Vespa Primavera model terbaru bernilai RM18K. Siapa tak nak, memang rugi. Kat sini kami kongsikan cara untuk join Panasonic Party Anywhere Photo Contest.

  1. Ambil gambar paling kreatif dengan mana-mana produk Panasonic Audio.
  2. Muat naik gambar korang di akaun Instagram anda dengan #PanasonicPartyAnywhere & tag @mypanasonic.

*URBAN AUDIO: SPEAKER/HEADPHONE/EARPHONE

Kredit: Instagram joeythyee

Alang-alang dah beli headphone dan earphone wireless terbaru oleh Panasonic, join la contest ni. Mana la tahu rezeki korang yang menang. Dapat Vespa Primavera model terbaru tu. Kalau jiran sebelah tengok, confirm tergamam.

Korang juga boleh dapatkan headphone keluaran Panasonic di Shopee, Lazada atau Club Panasonic di https://direct.panasonic.com.my/

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang headphone keluaran Panasonic, klik sini okay? Korang takkan kecewa dengan headphone dan earphone wireless terbaru oleh Panasonic. Puas hati wei. Let’s beat the song!