berita

“Ada Tangan Creepy Pegang Bahu Aku” – Azrel Ismail Kongsi Pengalaman Di Sapa Makhluk Halus Semasa Cari Rumah Sewa

May 23rd, 2019 | by megat syamim
Kini Trending

Sekarang ni makin banyak kisah seram di rumah sewa yang kita baca di laman sosial. Terbaru, pelakon tampan Azrel Ismail pulak kongsi pengalamannya disapa oleh makhluk halus ketika mencari rumah sewa.

Jom kita tengok seram ke tak kisah si Azrel ni. Buat yang lemah semangat tu, hati-hati ya.

Kasihan admin tengok si Azrel nak cari rumah sewa ni. Tapi memang mencabar pun cari rumah sewa yang okay. Kadang-kadang tu rumah dah okay tapi berhantu la, owner rumah charge harga tinggi la. Haish! Sabar je la ya..

Cari Rumah Sewa Lebih Mudah Dengan Mudah.my

Buat apa susah-susah nak cari rumah sewa kat papan iklan kalau korang boleh cari di Mudah.my. Yes! Dengan menggunakan Mudah.my, korang dah boleh dapat rumah sewa idaman korang.

Caranya mudah sangat! Korang hanya perlu download app Mudah.my di handphone korang. Kemudian klik bahagian ‘Properties‘. Kat situ ada banyak pilihan rumah sewa yang sesuai mengikut citarasa dan budget bulanan korang. Kalau korang nak beli rumah pun boleh cari di Mudah.my. Nak berhubung dengan owner rumah pun korang boleh gunakan sistem chat yang telah disediakan di dalam app.

Nampak? Semua pun mudah dengan Mudah.my!

#semuapunmudah

The following two tabs change content below.