berita

Almy Nadia Marah Dilabel Gemuk Ketika Mengandung

November 5th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-11-04 at 11.14.04 PM

Si ‘kaki bola’ mesti sudah tahu bahawa Pahang berjaya merangkul gelaran Juara Piala Malaysia 2014 baru-baru ni kan? Namun, bukan hal itu yang jadi fokus sebab kami ada berita lagi panas nak cerita ni.

Ceritanya macamni, pada hari perlawanan tersebut berlangsung, Fizz Fairuz telah membawa isterinya, Almy Nadia yang kini sedang hamil 5 bulan ke stadium. Nak bagi support untuk team Tok Gajah la katakan.

Namun, lain pula hal yang terjadi apabila foto mereka di stadium tersebut menjadi bahan kritikan kerana Almy dikatakan memakai jersi Pahang yang terlampau ketat sehingga menonjolkan perutnya yang memboyot itu.

Screen Shot 2014-11-04 at 11.15.00 PM

assalammualaikum dan salam sejahtera.. SAJA NAK TERANGkan.. semua org asyik asyik asyik2 bertanya kenapa PERUT sy BESAR??kenapa PERUT sy BESAR?napa sy GEMOK?kenapa SY GEMOK?TWINs ka?BESARNYA PERUT?berapa bulan?5 bln BESAR SGT PERUT?? nak marah sgt2 tp sabar.nak ckp n jawab kang ditanya ulang2 lg soalannya..

MEH NAK BGTAU.. SAYA NIH RANGKA BESAR.PERUT BESAR La.IKUT SAIZ BADAN.TP SY BERSYUKUR PD allah sbb apa,SY NIH TAK ADA PENYAKIT YG KENA MKN UBAT BNYK2 FAHAM SBB SY SUAMI BG CUKUP MKN NAK DI BANDINGKAN DGN ORG LAIN.ORG MENGANDUNG TAK SAMA..sY BERSYUKUR SBB SY SIHAT BABY SIHAT.

lg 1 nak bgtau.apa yg sy pakai serba serbi tak kena.tkkan la apa yg sy pakai nak bgtau 1dunia kot.pakai jenas tak kena?pakai baju tak kena?sy tak bodoh lg nak pakai ketat2,,just nak bgtau bg terang.suami sy belikan seluar jeans ibu mengandung ..dlm pic tu seluar ibu mengandung.baju yg sy pakai tu tak ketat pun selesa sgt2 sbb dia jersi.saiz M . nampak ketat sbb sy GEMOK SBB MENGANDUNG .

fahamm!!!! puas hati semua??#kandungan sy 5bulan(23minggu) #alhamdulillah #due [email protected] #TAHUNDEPAN lps tu sy beranak sy akan kurus balik tau.kang kurus sgt masa mengandung org tanya pulak napa kurus.tak cukup makan ka?tak cukup zat ka?? #sesiluahperasaan. #tq @fizzfairuz

almy nadia

Kan mak buyung dah marah. Tapi, kelakar pula kami rasa apabila ada yang mempersoalkan saiz kandungan Almy. Dah mestilah perut kena besar sebab ada baby kan?

Perempuan yang sedang mengandung ni sebenarnya sangat dimuliakan dalam agama Islam tau. Jadi, lebih baik kalau kita semua mendoakan kesihatan Almy dan anaknya.

Sumber: Instagram Almy Nadia

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×