berita

‘Ameera Kalau Dapat Lelaki Boleh Bimbing, Akan Jadi Seorang Isteri Yang Baik’ – Neelofa

May 28th, 2023 | by Zulaikha
Kini Trending

Selebriti terkenal, Neelofa mengulas mengenai tindakan adik perempuannya, Ameera Khan yang memuat naik foto coli berwarna merah di media sosial.

Artikel Berkaitan: Ameera Khan ‘Sidai’ Coli Merah Di Balkoni, Netizen Tanya Mana Sifat Malu?

Artikel Berkaitan: ‘Mesra’ Video Call, Netizen Syak Ameera Khan & Jefri Nichol Dah Get Back?

Minta keluarga nasihat

Memetik laporan BH Online, Neelofa menyatakan dia mengetahui isu itu menerusi media sosial. Kata usahawan berumur 34 tahun ini, Ameera masih boleh dibentuk dan mempunyai sisi positif.

Pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor memberitahu kebiasaannya Ameera akan menerima nasihat dirinya dan juga abang iaitu Aqief.

Sebagai keluarga, jika timbul sesuatu isu berkaitan dirinya, kami akan cuba meminta antara satu sama lain untuk menegurnya.

Biasanya, Ameera akan dengar cakap saya dan Aqief. Saya juga boleh bercakap secara berdepan ataupun menghantar mesej di telefon jika ada perkara yang ingin diperkatakan. Saya selesa dengan dua-dua cara itu.

Ameera budak baik

Sementara itu, menjawab mengenai khabar angin yang mendakwa Ameera mempunyai hubungan istimewa dengan Jefri Nichol, ibu kepada Muhammad Bilal akui tidak mengenali aktor Indonesia terbabit.

Kata Neelofa lagi, Ameera adalah anak yang baik justeru boleh dibimbing sekiranya menemui calon suami yang tepat.

Saya tak sedar pun (gosip) itu. Tetapi, saya tahulah dia banyak terima komen dari Indonesia. Cuma, saya tak tahu siapakah jejaka yang ‘dikenen-kenen’ dengannya.

Saya mana-mana pun okay. Asalkan sesuai, baik dan boleh bimbingnya.

Saya banyak bersembang dengan Haris. Saya cakap Ameera budak baik. Dia kalau dapat orang yang betul, boleh bantu dan bimbing, akan jadi seorang isteri yang baik.

Sumber: BH Online

SKIP THIS AD ×