berita

Nabila Huda Enggan Komen Isu Amy Search Mengamuk Dan Maki Teman Lelakinya

June 21st, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

Fotor0621151027

Setenang-tenang Amy Search, jangan disangka tak boleh meletup. Selama ni legenda Rock tanah air itu cuma menggunakan media untuk bercakap mengenai kontroversi anak perempuannya, Nabila Huda.

Tetapi petang semalam, kesabaran Amy nampaknya semakin tercabar apabila Nabila memuat naik sekeping gambar menunjukkan dirinya dan seorang lelaki yang tak dikenali sedang berdiri menghadap masing-masing.

Gambar yang diberi kapsyen ‘Me and you’ itu agak meragukan kerana ada yang menganggap Nabila dan lelaki berkenaan sedang bercium. Namun dakwaan itu tak dapat dipastikan kerana bahagian dada ke atas tidak didedahkan.

Fotor0621151223

Amy sebagai bapa pula telah meninggalkan beberapa komen yang boleh dianggap seperti makian di gambar tersebut. Berikut adalah antara luahan marah Amy kepada Nabila dan lelaki yang dipercayai teman lelakinya sebelum gambar berkenaan dipadam.

Abil ni dah lupa ke dulu masa kena tangkap dengan Edi kat Penang dulu. Yang jantan ni pun sama takde rasa segan silu ke kat aku apa lagi kat public. Memang macam Pukimak lah kau ni!!! Dah lama betul aku kua ayat ni.

Budak jantan ni memang dah tak umpamakan aku….!!! Memang babi!!!

Tak lama kemudian, Nabila menggunakan medium Twitter untuk meluahkan rasa ketidakpuasan hatinya terhadap kekecohan itu.

sc20140620-195400

Nabila juga menulis satu pesanan khas kepada bapanya menerusi laman sosial yang sama yang merayu agar bapanya itu membetulkan semula keadaan.

Dalam pada itu, Nabila enggan memberi komen lanjut menerusi tindakan terbuka bapanya itu ketika dihubungi oleh OHBULAN! menerusi aplikasi WhatsApp.

No comment. Go and ask him. That’s his statement not mine. Sorry.

Dahsyat juga bila Amy Search marah. Tapi apa maksud Nabila yang bapanya merosakkan hidupnya sekali lagi? Hmm cuma dia je yang tahu.

SKIP THIS AD ×