berita

Anak Menteri, Bukan Menteri Pun – Nora Danish

October 25th, 2013 | by Ai
Isu & Kontroversi

Nora Danish

Sejak berada di Eropah beberapa hari lalu, Nora Danish dilihat semakin aktif berkongsi foto-foto mesranya bersama Nadeem dan lebih menarik lagi apabila jejaka tersebut mula memanggilnya dengan gelaran My Love.

Melihat sahaja kemesraan mereka berdua, pastinya ramai peminat melahirkan rasa gembira dan tidak kurang juga ada antara mereka menunjukkan rasa kurang senang, sehingga melemparkan kata-kata negatif kepada pasangan tersebut.

Artikel Berkaitan :

Oleh kerana terlalu banyak respon kurang enak, pelakon filem Bencinta itu mula mempertahankan Nadeem dengan mempersoalkan, kenapa para pengikutnya perlu ambil kesah terhadap hubungan rapat mereka, sedangkan mereka juga manusia biasa.

Dalam pada itu, Nora turut menegaskan bahawa, Nadeem hanyalah sekadar anak kepada individu yang berpengaruh dan bukannya orang penting dalam negara seperti bapanya.

Nora Danish

Nora Danish mempersoalkan tanggapan negatif peminat terhadap Nadeem

Berikutan perkongsian kata-kata tersebut, terdapat segelintit pengikut Nora telah memberi nasihat serta pandangan masing-masing terhadap pasangan sensasi itu.

Walau apa pun tanggapan serta respon yang dilemparkan oleh peminat, perkara tersebut langsung tidak menjejaskan percutian Nora dan Nadeem. Dengan itu, jom lihat beberapa foto mesra mereka selepas ini.

Kredit Foto : Instagram Nora Danish

SKIP THIS AD ×