berita

Antara Promosi Yang Korang Boleh Dapatkan Di Zurich Malaysia Sempena Kempen Add To Care

December 6th, 2023 | by Aimi Raihana Mudzakir
Kini Trending

Setiap hari kita selalu dengar tentang betapa pentingnya insurans/takaful. Ia adalah sebagai persediaan untuk menghadapi hari-hari yang mendatang. Ini la jaminan masa depan yang patut kita rebut sekarang.

Sebenarnya diri kita memang perlu memiliki insurans/takaful. Tak boleh pandang ringan sebab kita tak tahu apa yang jadi pada hari esok. Sebelum ditimpa musibah, penting untuk dapatkan insurans seawal mungkin.

Mungkin lepas korang tengok video ni, korang boleh ambil iktibar dengannya.

Bila suami cakap ‘benda kecil je’, isteri dah gelabah habis!

@ohbulanofficial Ada berita baik untuk pelanggan setia Zurich! Tahu tak Zurich tengah buat promosi? Sekarang adalah masa yang tepat jika korang ingin menambah pakej yang baru sebab untuk setiap pendaftaran baru korang boleh nikmati cashback atau diskaun sehingga 10%! Tetapi hanya untuk pakej yang tertentu sahaja. Berbaloi kan? Dapatkan maklumat lanjut di www.zurich.com.my/en/care-for-what-matters @zurichmys #LindungiSegalaPerkaraYangBermakna ? original sound – OHBULAN!

Korang yang bergelar isteri, apa perasaan bila suami tiba-tiba telefon, cakap ‘benda kecil je’. Hati mesti berdebar-debar kan? Fikiran entah ke mana. Nak fokus kerja pun susah. Tak sangka rupanya kemalangan!

Nampak tak dari video tu? Kebarangkalian kemalangan tu ada, cuma kita tak tahu bila dan bagaimana ia boleh menimpa ke atas kita. Sebab tu kita perlu sediakan perlindungan secukupnya terlebih dahulu.

Nasib baik ada Zurich Malaysia, boleh lindung segala yang bermakna

Pernah dengar tentang jenama insurans dan takaful Zurich? Dah lama ada kat Malaysia tau. Ini la syarikat insurans dan takaful yang dipercayai oleh rakyat Malaysia. Lebih-lebih lagi, Zurich Takaful adalah antara 5 operator terbaik dalam industri Takaful and Insurans berdasarkan Kajian Indeks Kepuasan Pelanggan (CSI) 2022. Kagum ah!

Zurich Malaysia bukan setakat boleh lindungi korang, malah ia boleh melindungi keluarga, kesihatan, kenderaan, perniagaan, simpanan serta pelaburan. Memang kena sangat dengan tagline mereka, ‘Lindungi Segala Perkara Yang Bermakna’.

Buat korang yang dah jadi pelanggan Zurich Malaysia tapi nak dapatkan pakej insurans baru, kami ada berita baik untuk korang!

Zurich Malaysia tawar promosi menarik sempena kempen Add To Care

Bermula 12 Oktober, sempena kempen Add To Care, Zurich Malaysia tawarkan pelbagai promosi menarik seperti pulangan tunai dan diskaun sehingga 10% untuk setiap pendaftaran baru bagi produk yang ditawarkan. Jangan lepaskan guys!

Inisiatif ni merupakan dedikasi Zurich Malaysia bagi memastikan kehidupan korang bukan setakat terjaga, tapi korang juga dapat manfaat setelah menjadi sebahagian daripada keluarga Zurich Malaysia. Ini la bukti mereka ambil berat tentang korang.

Eh, tapi bukan tu je! Ada lagi yang menarik daripada Zurich Malaysia. Kami yakin korang akan suka punya!

Sertai peraduan Share & Menang, hadiah lumayan menanti korang!

Wah, ada peraduan! Zurich Malaysia nak ajak para pelanggan sertai  peraduan Share & Menang yang menarik. Siap tawarkan hadiah wang tunai bulanan sebanyak RM2,000. Kalau bernasib baik, korang berpeluang menang hadiah wang tunai sehingga RM50,000. Fuh!

Macam mana nak join peraduan ni? Senang je guys! Pelanggan Zurich Malaysia hanya perlu ikuti langkah demi langkah kat bawah ni okay?

PERADUAN SHARE & MENANG

[LANGKAH 1] Layari zurich.com.my/CareForWhatMatters dan kongsikan perkara paling penting bagi korang dalam satu ayat.

[LANGKAH 2] Tag Zurich Malaysia beserta #CareForWhatMatters dan kongsikan penyertaan di Facebook korang.

Haa.. Tunggu apa lagi? Jom buat pendaftaran baru bagi produk yang ditawarkan di Zurich Malaysia sempena kempen Add To Care. Tapi ingat, promosi ni untuk pakej tertentu je tau. Serius berbaloi!

Nak tahu lebih lanjut tentang kempen Add To Care dan peraduan? Korang boleh klik SINI.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×