berita

Ariel NOAH Akui Ada Terbawa-Bawa Perasaan Dengan Bunga Citra Lestari

May 4th, 2021 | by Iera Zahirah
Kini Trending

Baru-baru ini, Ariel NOAH bersama Bunga Citra Lestari (BCL) menjadi tumpuan para netizen gara-gara adegan mereka berdua di dalam klip video ‘Mencari Cinta’.

Artikel berkaitan : Bunga Citra Lestari Peluk Ariel NOAH?

Ketika itu, BCL memeluk Ariel dari belakang membuatkan ramai netizen tertanya malah ada yang mengatakan vokalis kumpulan NOAH itu nampak sesuai dengan lakonan bersama pasangan duetnya.

Akhirnya mengaku

Akhirnya, Ariel telah mengakui bahawa yang mereka melakukan penggambaran klip video berkenaan secara profesional. Malah dia juga mengatakan yang dia terbawa-bawa perasaannya ketika menjalani pengambaran berkenaan bersama BCL.

Perkara tersebut telah dinyatakan sendiri oleh rakannya Raffi Ahmad ketika mereka berada di dalam majlis yang turut dihadiri bersama dua anggota kumpulan NOAH yang lain. Ariel telah menerima soalan secara rawak dan salah satu daripada soalan berkenaan mengenai muzik videonya bersama BCL.

Jujur Ariel. Semasa adegan video ‘Mencari Cinta’ dengan BCL adakah anda gugup atau terbawa-bawa?

Ketika mendapat soalan sebegitu, Ariel kelihatan bingung untuk menjawab soalan berkenaan kerana dia diberi dua pilihan untuk menjawab sama ada gugup mahupun terbawa-bawa.

Hanya di klip video

Setelah berulang kali ditanya mengenai soalan berkenaan, Ariel akhirnya mengaku bahawa dia terbawa-bawa dengan perasaan bersama BCL. Walau bagaimanapun, Raffi menekankan lagi soalannya untuk mendapat kepastian lebih ke arah mana.

Ariel menjawab soalan berkenaan dengan mengatakan dia perlu bersikap profesional dan harus terbawa perasaan tersebut ketika merakam klip video berkenaan.

Kerana saya harus bersikap profesional dan harus terbawa perasaannya.

Sumber : Liputan6

SKIP THIS AD ×