berita

Artis & Penyampai Radio Di Rumah Terbuka IJM Land, Bandar Puncak Alam! Syiok Weh!

June 29th, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Orang-orang Shah Alam dah habis beraya ke tu? Walaupun tempoh beraya di kampung dah habis dan korang pun dah start kerja. Jangan sedih, masih ada banyak rumah terbuka yang korang boleh pergi! Korang hanya datang bawa perut kosong je sebab makanan yang ada dekat rumah terbuka ni semuanya sedap-sedap. Excited rasanya nak pergi.

Rumah terbuka yang mana ni? Mestilah rumah terbuka IJM Land di Bandar Puncak Alam!Korang wajib datang sini tau! Bukan takat makanan je ada tau tapi artis dan penyampai radio pun ada!

Apa kata korang sambung raya dekat rumah terbuka IJM Land ni!

Dekat rumah terbuka ni lah masa kita nak menjamu selera, beramah mesra dengan sedara-mara dan kawan-kawan! Samalah macam IJM Land, sebagai tanda penghargaan mereka terhadap pelanggan-pelanggan diorang, mereka akan adakan rumah terbuka di IJM Land Puncak Alam pada 7 Julai 2018 ni!

Bertempat di Galeri Jualan IJM Land Bandar Puncak Alam, rumah terbuka ni akan bermula dari 11 pagi hingga 4 petang!

Apa yang seronok dekat rumah terbuka ni? Macam best je!

Ada artis yang akan memeriahkan lagi suasana rumah terbuka ni! Korang berpeluang untuk berjumpa dengan Siti Nordiana, Aiman Tino dan juga Nabila Razali! Ha boleh la bercumi-cumi nanti dekat rumah terbuka tu!

Eh, ada lagi, korang juga akan temui seorang lagi artis jemputan isitimewa iaitu Suffian Suhaimi.

Selain itu, korang juga berpeluang untuk berjumpa dengan penyampai-penyampai radio Hot Fm dan Kool Fm! Betul tu! Korang boleh jumpa dengan Geng Pagi Hot- Shuk, Ajak dan Fizie dan PHD Kool- Haiza, AG dan Muaz!  

Memang syiok weh rumah terbuka ni. Bukan selalu dapat pergi rumah terbuka yang boleh bernyanyi sekali dengan artis-artis dan penyampai radio kesayangan korang. Selalu dengar suara je, kali ni jumpa depan-depan lah pulak kan?

Sesuai untuk pergi bersama family & kawan-kawan!

Dekat rumah terbuka ni nanti akan ada pelbagai aktiviti dan game tau. Jadi memang sesuai kalau korang nak bawak family dan kawan-kawan datang sekali. Confirm tak bosan! Boleh menang wang tunai tau kalau main game ni. Rugi tak datang.

Jadi, set reminder korang pada 7 Julai ni tau! Make sure korang pergi rumah terbuka IJM Land Bandar Puncak Alam ni. Kalau tak nanti melepas.

Untuk mendaftar korang boleh klik disini!

The following two tabs change content below.

Azyanshor

“Life is too short to spend it with people who annoy you.” -Mr.Forman Instagram:@azyanshor