berita

Rebut Wang Tunai Sehingga RM80,000 Di Hot FM Masyuk!

September 3rd, 2013 | by Ai
Shout Out!

Hot FM Masyuk!

Ini ada berita baik untuk semua pendengar setia Hot FM, di mana bermula 2 September hingga 27 September 2013, anda akan berpeluang untuk merebut wang tunai sehingga RM80,000 hanya di Hot FM Masyuk!

Bagaimana caranya? Mudah sahaja, anda hanya perlu :

  •  Tunggu isyarat memanggil Masyuk Hot FM yang bakal diberikan oleh penyampai radio dan jadilah pemanggil ketujuh untuk menembusi talian hangat Hot FM.
  • Lihat klu yang terdapat dibeberapa laman sosial Hot FM, antaranya Instagram (hotfm976),  Facebook (Facebook/hotfm976),  Twitter (hotfm976), serta aplikasi LINE di Hot FM.
  • Jawab soalan mudah yang bakal diajukan oleh penyampai Hot FM.

Design2_BH_HM_26.1cmx33cm_outlines

Setiap soalan atau cabaran yang diajukan adalah berkaitan dengan klu-klu yang telah diberikan menerusi laman sosial Hot FM 976. Dengarkan Hot FM untuk mengetahui platform manakah klu akan diberikan untuk setiap soalan atau cabaran. Sekiranya tiada pemenang untuk sesi tersebut, wang tunai akan dibawa ke sesi seterusnya.

Jadi, apa tunggu lagi? Ayuh follow laman sosial dan dengarkan Hot FM bermula jam 10 pagi hingga 12 tengah malam, pada setiap hari Isnin hingga Jumaat.

Selain itu, anda juga berpeluang untuk merebut wang tunai sehingga RM40,000 degan menyertai peraduan Hot Selebriti menerusi segmen Hot FM AM KREW yang bersiaran pada setiap hari Isnin hingga Jumaat bermula 6 pagi hingga 10 pagi.