berita

Badan Selalu Penat & Lesu? Mungkin Korang Perlukan Multivitamin Ni Sebagai Nutrien Tambahan

January 27th, 2023 | by Sya Alkaf
Shout Out!

freepik.com

Bila penat bekerja seharian badan memang mudah terasa lesu dan penat, tapi pernah tak rasa badan masih tak bermaya walaupun selepas korang dapat tidur secukupnya dan berehat sakan?

Itu tandanya badan korang memerlukan nutrien tambahan untuk memberikan tenaga secukupnya agar dapat kekal aktif dan berstamina sepanjang hari.

Macam mana nak dapat nutrien tambahan ni? Paling utama mestilah korang kena biasakan bersenam dan amalkan pemakanan sihat. Produk multivitamin yang diiktiraf halal seperti Swisse Ultivite E-sential Multivitamin Plus digunakan sebagai suplemen kesihatan.

Swisse Ultivite E-sential Multivitamin Plus diformulasi dengan 27 vitamin, membantu menyokong tenaga badan

MAL21106068NC

Swisse Ultivite E-sential Multivitamin Plus diperkaya dengan 27 kandungan vitamin bersama mineral, antioxidant dan herba yang membantu penghasilan tenaga.

Ia turut diformulasi dengan kandungan vitamin C serta zinc yang baik untuk menyokong kesihatan badan. Swisse Ultivite E-sential Multivitamin Plus tidak mengandungi sebarang bahan berasaskan haiwan.

Antara bahan lain dalam Swisse Ultivite E-sential Multivitamin Plus:

  • Vitamin B Complex
  • Vitamin C, E and Selenium
  • Vitamin D, Iron, Ginger, Bilberry & Citrus bioflavonoids

Pengambilan yang disyorkan hanyalah satu tablet sehari, selepas makan atau mengikut arahan ahli farmasi korang.

Haa.. Jangan lupa untuk dapatkan pandangan daripada ahli farmasi dan doktor terlebih dahulu bagi mengetahui kesesuaian pengambilan sesuatu produk dengan tubuh badan dan keadaan kesihatan korang tau.

Seimbangkan gaya hidup sihat dan pengambilan multivatimin

Kredit foto: istockphoto.com

Paling penting korang kena amalkan gaya hidup sihat melalui aktiviti senaman dan penjagaan makanan. Sebab dua perkara ni memainkan peranan penting dalam menjamin kesihatan badan.

Swisse Ultivite E-sential Multivitamin Plus boleh diambil sebagai inisiatif sampingan bagi memastikan badan bertenaga serta mengekalkan kesihatan optimum.

Untuk pembelian pula boleh dibuat melalui Lazada atay Shopee.

KKLIU 0157/2023

Tarikh Tamat Tempoh: 31 Disember 2023

SKIP THIS AD ×