berita

Banyak Surprise & Penjimatan Menanti Korang! Jualan Gudang Bersama Onking Merdeka Ini Tawar Kelainan!

August 23rd, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Hari Kebangsaan (merdeka) memiliki tarikannya yang tersendiri. Masa ni memang semangat patriotik berkobar-kobar. Ada yang join perarakan jalan kaki, yang kayuh basikal ramai-ramai, yang konvoi naik moto dan kereta pun ada.

Tapi, itu bukannya penamat kepada sambutan hari kebangsaan. Masa ni banyak sale berlangsung. Rambang mata. Semua nak beli. Jadi, bagi memenuhi keperluan dan kehendak korang, Onking adakan sale besar-besaran sempena Hari Kebangsaan nanti.

Sale Onking Yang Korang Tak Boleh Lepaskan!

Bagi korang yang sebelum ni dah terlepas sale yang Onking jalankan. Kali ni jangan lepaskan lagi ye. Nak tahu kenapa? Sebab istimewanya untuk sambutan Hari Kebangsaan 2019, diorang tawarkan harga yang kaw-kaw murah dan diskaun teruk untuk perkakasan elektrik!

Ni la masa yang sesuai untuk korang yang nak pindah rumah, nak masuk rumah baru beli perkakasan elektrik baru. Semua ada, peti ais, mesin basuh, TV, Vakum, korang tinggal pilih ja.

Diskaun sehingga 80! Walawei!

Ha! Nak tahu kenapa semua barang ditawarkan pada harga yang murah teruk? Ni semua disebabkan oleh diskaun yang Onking berikan. Diorang beri diskaunn sehingga 80% untuk 500 barang elektrik terpilih bagi jenama-jenama tertentu.

Bukan biasa-biasa tau. Selalunya orang sembang ja bagi diskaun banyak-banyak tapi sekali kita pi mengecewakan tapi tidak untuk Onking. Diorang cakap ada diskaun, memang betul-betul diskaun. Korang tak percaya? Pergi dan usya dulu.

Sebelum admin terlupa mereka juga tawarkan full screen LED TV dengan diskaun hebat 80%. Yang satu ni memang sah-sah harganya dah diskaun kan sebanyak 80%. Memang terbeliak biji mata korang tengok harga yang ditawarkan. Murah gila!

Kolaborasi Bersama 13 Jenama Barangan Elektrik Terkemuka!

Jangan tak tahu istimewa untuk korang Onking telah berkolaborasi bersama 13 Jenama barangan elektrik terkemuka seperti Panasonic, Sharp, Sony, Samsung, LG, Toshiba,Hitachi, Philips, Electrolux, Pensonic, Khind, Firenzzi, Midea dan banyak lagi.

Pilih jangan tak pilih. Harga dah murah! Lagi banyak korang beli, lagi banyak penjimatan. Selain itu, bagi korang yang spend RM 1999, korang layak untuk join cabutan bertuah. Ada lebih 1000 hadiah untuk dimenangi dan setiap hari ada cabutan bertuah.

In case korang menang hadiah, hadiah korang tu dalam keadaan yang tak memuaskan hati, korang boleh tukar hadiah tu serta-merta tau. Best kan?

Ada demo masakan! Ni memang korang tak boleh lepaskan!

Disamping itu, selama 4 hari jualan gudang ni diadakan, Sharp, Philips, Beko, Elba, Khind, Pensonic, Panasonic dan Firenzzi akan adakan demo masakan. Ada free food tasting lagi. Awesome sungguh la.

Jangan lupa untuk dapatkan beratus barangan harian yang ditawarkan serendah RM 5 sahaja. Sungguh menguntungkan.

Jualan selama 4 hari bermula dari 30 Ogos hingga 2 September ini bakal berlangsung dekat Subang Jaya (industrial area) bermula jam 10 pagi sampai 7 malam. Serbu jangan tak serbu. Sampai stok habis je tau.

 

The First 2019 Merdeka Celebrations Warehouse Big Sale !

Tarikh: 30 Ogos – 2 September 2019

Masa: 10 pagi -7 malam

Lokasi: No.2, Jalan TP5, Taman Perindustrian UEP, 47600 Subang Jaya, Selangor, Malaysia.

Google Maps: Onking Warehouse

Waze: Onking Warehouse

Tel: 03-8023 8808 / 016-261 5973

Website: Onking

Facebook: Onking