berita

Barbie Tak Wujud? Ini Respon Win Hanis Zalikha. Kelakar Habis!

January 23rd, 2018 | by faris
Kini Trending

Hanis Zalikha adalah antara selebriti yang mempunyai sebuah keluarga yang sangat rapat antara satu sama lain. Banyak masa diluangkan bersama keluarganya untuk mengeratkan lagi hubungan antara mereka. Sangat sweet!

Tidak hanya bercuti bersama keluarga, malahan sambutan hari jadi adalah bagaikan satu kewajipan bagi keluarga mereka. Bila tiba hari kelahiran adik beradik atau ibu bapa, pasti ada saja usaha untuk meraikan baby boy atau baby girl.

Mahu sambut birthday Dedobot

Kisah bermula apabila mereka sekeluarga merancang mengadakan sambutan hari jadi anak saudaranya, Camilla atau manja dipanggil Dedobot. Berdasarkan perbualan di group Whatsapp, Hanis mencadangkan tema Barbie dan sudah membeli semua kelengkapan untuk majlis itu.

Perkara berkenaa kurang dipersetujui adiknya, Alisya Rashid yang mengatakan kakaknya itu sudah mendapat sambutan harijadi tema serupa sebelum ini.

Barbie itu wujud

Masih bertegas dengan keputusannya, Hanis berkata tema dicadangkan adiknya iaitu ikan duyung merupakan sesuatu yang tidak wujud. Tambah lucu, Hanis menyertakan gambarnya seolah membuktikan dialah Barbie sebenar!

Enggan mengalah, Alisya berseloroh mengatakan Dedobot pastinya kecewa jika mengetahui Hanislah Barbie dimaksudkan! Kelakar habis!

Sumber: Hanis Zalikha 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×