berita

Bayar Mahal Untuk Data Sikit & Ada Had Kelajuan? Tukar Je Pelan Korang Kepada Giler Unlimited Baru!

February 24th, 2020 | by Mastura
Shout Out!

Memiliki telefon pintar takkan lengkap kalau takde pelan yang menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had. Yelah, pakai telefon canggih mestilah nak tengok video dengan kualiti terbaik.

Tapi, nak langgan pelan macam ni kena bayar mahal pula! Say no more guys, korang tau tak yang sekarang ni, U Mobile menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had dengan pelan pascabayar terbarunya GX68.

Manakala pelan prabayar terbaru GX38 pula, menawarkan internet tanpa had dengann kelajuan 2 kali lagi pantas dari pelan sebelum ni! Kedua-dua pelan ni ditawarkan pada harga yang sangat berbaloi. Giler bestlah!

Lagi laju, lagi giler dengan kelajuan & internet tanpa had!

Sejak memperkenalkan perkhidmatan internet tanpa had, U Mobile sentiasa menjadi antara pilihan utama pengguna internet di Malaysia, jika sebelum ini U Mobile hadir dengan pelan internet pascabayar tanpa had GX50 dengan had kelajuan internet sehingga 5Mbps.

Kini dengan pelan prabayar terbaru GX68, korang boleh menikmati pengalaman melayari internet paling giler, sebab dah takde lagi sekatan kelajuan. So, senang cerita korang boleh melayari internet dengan DATA & KELAJUAN INTERNET TANPA HAD sepuas hati. Memang betul giler U Mobile ni!

Dengan pelan prabayar terbaru GX68 korang hanya perlu berbelanja RM68/sebulan untuk pelan internet, ini sememangnya harga paling rendah yang ditawarkan oleh pembekal telco di pasaran untuk pelan pascabayar tanpa had.

Lagi giler kalau korang melanggan pelan GX68 sekarang, korang boleh menikmati rebat RM10 tau! Korang hanya perlu bayar RM58 je setiap bulan, rebat ni merupakan tawaran seumur hidup tanpa kontrak, jika korang daftar dalam tempoh promosi je ya!

Lepas ni, lagi banyaklah video yang korang boleh tonton dengan kualiti yang lebih baik. Nak main permainan video online pun lebih syok sebab dah takde lag. Korang juga boleh layan media sosial selama mana korang nak dan nikmati lagu popular di platform penstriman muzik kegemaran korang.

Tak perlu dah nak check usage internet korang setiap hari, bila korang dah ada pelan yang menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had!

Dengan menawarkan data dan kelajuan internet tanpa had kepada pengguna, pastinya menjadikan pelan pascabayar GX68 sebagai pelan paling giler di pasaran sekarang!

Korang juga boleh berkongsi hotspot bersama kawan-kawan dengan data sebanyak 5GB/sebulan. Lagi enjoy la lepas ni nak streaming lebih banyak video kelakar atau bermain permainan video online bersama. Barulah kawan lagi sayang!

Borak giler-giler bersama yang tersayang!

Tak perlu risau bila berjauhan dengan yang tersayang sebab dengan pelan pascabayar GX68, korang boleh berhubung dengan sesiapa, pada bila-bila masa, di semua rangkaian tanpa dikenakan caj tambahan.

Kalau panggilan masih tak dapat hilangkan rasa rindu, korang boleh je buat panggilan video menggunakan aplikasi Whatsapp, Viber, Facebook Messenger, Imo atau Wechat menggunakan internet dengan kelajuan tanpa had GX68!

2 kali lebih laju bila layari internet dengan pelan prabayar GX38!

Jika sebelum ini pelan U Mobile memperkenalkan GX30 dengan kelajuan internet terhad kepada 3Mbps. Tapi kali ini, dengan pelan GX38, korang akan dapat kelajuan internet sehingga 6Mbps, 2 kali lagi laju daripada pelan sebelum ni.

Korang juga boleh menikmati internet tanpa had dan 3GB hotpspot pada harga RM38/sebulan!

Untuk masa yang terhad juga, kalau korang bertukar ke pelan prabayar GX38 sekarang, korang hanya perlu membayar RM35 je sebulan. Ini semestinya pelan prabayar paling berbaloi untuk dimiliki.

Lebih-lebih lagi kalau korang student, dengan pelan GX38 ni korang boleh gunakan internet tanpa had untuk buat assignment, layan drama Korea atau nak layari sosial media sepuas hati! Barulah korang up to date!

Bertukarlah ke pelan Giler Unlimited U Mobile untuk pengalaman melayari internet paling giler!

Mana lagi korang boleh dapat pakej internet yang laju pada harga yang berpatutan di pasaran sekarang ni? Semua ni hanya ada dengan U Mobile je tau.

Ini barulah pelan internet tanpa had yang sebenar bila korang boleh gunakan intenet dengan sepuasnya tanpa perlu risau dengan data dan kelajuan sebab semuanya TANPA HAD dengan pelan pascabayar GX68.

Untuk pakej prabayar pula, pelan GX38 menawarkan internet dengan kelajuan 2 kali lebih  pantas dengan data tanpa had!

So, daripada korang asyik percaya maklumat viral yang sebarkan pelan internet tanpa had U Mobile ni ada speed cap lepas mencapai penggunaan maksimum. Apa kata korang try sendiri, nak guna sampai 300GB internet sebulan pon boleh sebab semuanya UNLIMITED!

Cepatlah bertukar kepelan pascabayar GX68 atau pelan prabayar GX38  daripada U Mobile untuk pengalaman melayari internet yang lebih giler dan penjimatan setiap bulan. Kalau korang nak tau lebih lanjut mengenai pelan yang ditawarkan oleh U Mobile ni, korang boleh layari je Facebook atau laman sesawang U Mobile!

 *Tertakluk terma dan syarat
The following two tabs change content below.