berita

Beli Rumah Dengan IJM Land & Korang Berpeluang Memenangi Wang Tunai Sehingga RM1 Juta!

October 18th, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Korang mesti pernah pergi beli barang keperluan rumah, tiba-tiba ada promosi beli sabun basuh pinggan dapat mug percuma kan? Tapi takda pulak beli barang nak dapat duit. Haaa..Korang silap!

IJM Land nak kasi duit bila korang beli rumah. Nak tahu macam mana? Meh sini admin cerita..

Sempena ulang tahun ke-35 IJM Land, ada wang tunai untuk korang menangi!

Kalau korang masih tercari-cari rumah untuk dibeli, apa kata korang beli rumah IJM Land ni! Sebab bila korang beli dengan IJM Land, korang berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai sehingga RM1 Juta!!

Seramai 15 orang pemenang  boleh memenangi RM35,000 dan 36 orang bakal memenangi wang tunai berjumlah RM3500! Hanya seorang pemenang bertuah akan membawa pulang RM350,000! Semua ni berbaloi untuk dimenangi tau!

Bestnya menang duit! Susah tak nak apply?

Tak susah pun nak apply guys. Skim pemilikan yang disediakan sangat-sangat flexible! Ia akan memudahkan proses permohonan korang dan juga terdapat pelbagai promosi yang dijalankan oleh IJM Land. Jadi korang boleh nikmati ganjaran dan juga promosi dalam waktu yang sama! Seronok kan?

Promosi ini tak terhad kepada rumah di KL je tau! Mana-mana projek dengan kerjasama IJM Land boleh menang wang tunai ni!

Antara projek-projek yang berkaitan ialah:

Jadi, korang dah boleh lawat IJM Land Sales Gallery dan pilih unit yang korang suka. Cepat tau sebab tawaran ini hanya sehingga 14 Februari 2019! Ada terma dan syarat! Don’t worry, wakil jualan IJM Land akan bantu korang!

Untuk info lebih lanjut, korang klik je sini!

The following two tabs change content below.